2777
2789

صحبت شانس بود گفتم منم شانس نداشتم گفت توام مثل ما بعدش نزدیکانم شد گفت اره شانس اقبال اونا خوب بود رک توی صورتم گفت اره یعنی اقبال تو خوب نیست در نظرش هرکسی لنگاشو بد هوا  زیر خواب شوهر باش خوشبخت ترین

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به نظرم خودت به حرفت فکر نمیکنی یه چی میگی وقتی از بد شانسی خودت حرف میزنی به بقیه میفهمونی ادم با ارزش و خوش شانسی نیستی و خودتو بدبخت معرفی میکنی پدرتم طبق چیزی ک تر لحظه ازت فهمید جواب داد همیشه درباره معنی و انرژی حرفات فکر کن

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

تو خودت بدتر بلد نیستی حرف بزنی یعنی چی لنگاشو بده بالا😐

حقیقت تلخ اخه هنر ایرانی ها فقط این تنها پیشرفت شون این نمی بینی هروز ۱۰۰تاپیک دارم از بی شوهری میمیرم

...

حقیقت تلخ اخه هنر ایرانی ها فقط این تنها پیشرفت شون این نمی بینی هروز ۱۰۰تاپیک دارم از بی شوهری میمی ...

خب به تو چه ربطی داره تو سر پیازی یا ته پیاز تو شوهر نکن برو ببینم کجا رو میگیری

اون خیر سرش سنی ازش رفت کلا حرف زدن بلد نیست همه میدونن

نباید ازش انتظار حرف بلد بودن داشته باشی عوض نمیشه تا این سن باید روی خودت کار کنی باهاش دهن به دهن نشی و سطحت پایین نیاری

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

خب به تو چه ربطی داره تو سر پیازی یا ته پیاز تو شوهر نکن برو ببینم کجا رو میگیری

احمق که تنها هنرت همین بود ابله کهنه شور بی مغز اول من اینو نگفتم تو اینجوری برداشت کردی برو سرویستو بد شب شد

...