2777
2789
من مشکلی با احترام گذاشتن ندارم حتی اگه کسی هم عزاداری میکنه نظرش محترمه ولی دهه فاطمیه قبلش نبوده ا ...

خانم فاطمه زهرا در شان و منزلت شون سوره کوثر 

نازل شده 

انقدر عزیز هستن 

ما برای نزدیکان کم کم چله می گیریم 

ایشون 3 روز بیمار بودن تا شهید شدن و 7 روز بعدش 

هر کس دلش میخواد احترام بانو نگه میداره 

نمیدونم مشکلش چیه 

ایشون اندازه یه فامیل یه آشنا ارزش ندارن؟ 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم فاطمه زهرا در شان و منزلت شون سوره کوثر نازل شده انقدر عزیز هستن ما برای نزدیکان کم کم چله می گ ...

هر سال برای عزیزانموم چله نمیگیریم یه سال میگیریم ..منم اول پیامم گفتم عقیده هر کس برای خودش محترمه فقط چیزی رو گفتم که با یه سرچ ساده قابل بررسیه ..

نظرت در مورد هالوین چیه

اگه هر کس به خواست و علاقه خودش تو مراسمای خونه خودشانجام بده اوکیه ولی اگه تی وی رسانه تو مدارس و غیره همه هر سال زهره ادم رو بترکونن با تصاویر هالووینی مردوده

اگه هر کس به خواست و علاقه خودش تو مراسمای خونه خودشانجام بده اوکیه ولی اگه تی وی رسانه تو مدارس و غ ...

می‌دونی گلم هالوین یکی از مراسم مهم شیطان پرستان هست یه روز مهم تو تقویموشون ولی انرژی منفی ماورایی شیطانی پشتش هست

هر سال برای عزیزانموم چله نمیگیریم یه سال میگیریم ..منم اول پیامم گفتم عقیده هر کس برای خودش محترمه ...

شما اگر یه سرچ ساده بزنید شخصیت و سیره این بانو 

رو بخونید 

متوجه میشید فقدان ایشون و ائمه مثل امام حسین قابل عزاداری هست تا 1400 سال که میگذره از شهادتشون 

عزاداری بخاطر شهادت نیست

بخاطر از دست دادن چنین شخصیت هایی تکرار ناپذیر 

البته تو دوران هم اکنون هم کم نیستن 

پیروان مکتب و نهضت شیعه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من اصلا مذهبی نیستم ولی اولین بار سه سالم بود مراسم فاطمیه با عمم شرکت کردم حداقل بیست سال قبل خاتمی ...

اقای خراسانی رو من نمیشناسم ولی میتونم حدس بزنم که مورخ نبودن و عالم دینی بودن..یعنی ایشون چیزی بیشتر از مراجع قبل میدونستن؟یا مراجع قبل اهمال کردن؟حقیقتا برام اهمیتی هم نداره الکی افتادم تو این بحث که فکر میکنم دیگه ادامه ندم برای کاربریمم بهتره🤣