2777
2789
عنوان

شما چجوری خودتونو مقایسه نمیکنید

148 بازدید | 17 پست

من خیلی زندگی مونو با دوستم مقایسه میکنم اونا خیلی پولدارترن 

باباش چندین خونه داره چندتا مغازه و... ریخت و پاش

خانواده خوبی دارن خیلی همه همو دوست دارن هوای همو دارن خیلی حسرت زندگی شو میخورم واقعا خوش به حالش این دوستم فاصله بگیرم تا کمتر اذیت شم؟ 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اهل مقایسه نبودم خیلی از اطرافیان زندگیشون از من بهتر و اصلا برام مهم نیست 

اما دختر عمم چقد مامانم گفته که فلانی پیشرفت کرده و عرصه داره و پول خرج میکنهه با اینکه مث خواهرم بود جدیدا خیلی حس حسادت گرفتم بهش و هرچی میکنم بتر میشم احساس میکنم تنها راش اینه شاغل شم تا از مقایسه باهاش دیگه استرس نگیرم 

منم اهل مقایسه نبودم خیلی از اطرافیان زندگیشون از من بهتر و اصلا برام مهم نیست اما دختر عمم چقد ماما ...

من بیشتر شرایط زندگی مو مقایسه میکنم.... خیلی اذیت میکنه خیلی 

نمیفهمم تا کی باید حسرت بخورم ولی باهاش که حرف میزنم انگار یکی بهم تلقین میکنه ببین اون چقدر خوشبخته ببین چه بابای خوبی داره ببین مامانش چقدر خوبع

ببین خواهر برادراش حامی هستن عین خوره افتاده تو ذهنم چرا من اینجوری نباشم؟ 

من بیشتر شرایط زندگی مو مقایسه میکنم.... خیلی اذیت میکنه خیلی نمیفهمم تا کی باید حسرت بخورم ولی باها ...

من زندگیم از اون بهتر بوده جایی که شاید زندگی مجردیم آرزوی اون بود وقتی مجرد بود 

اون ازدواج خوب کرد با مرد خوب و خانواده بافرهنگ  ازدواج من اصلا بد نیست شوهرم درحد اون ولی خونواده شوهر من بی فرهنگ و بی احساسن 

مامانم اینارو مقایسه میکنه 

بعدشم که پولدارتر بود و لباس انچنانی و تفریح و مثلا چندین بار آزمونا شرکت کرد کلی خرج کرد تا دراومد من پارسا خاستم معلمی شرکت کنم پول جزوش نداشتم 

الیته واقعا خودم بی اهمیت بودم چون مث خواهرم بود بیشتر مامانم تحریکم کرد حالا رومخم 

بجایی هم رسیدی؟؟تلاش کردی؟؟یا فقط مقایسه کردی

من راجع به خودم میگم

بنظرم مقایسه احساس حسادت و... هیچ کدوم باعث پیشرفت دائمی نمیشه ،ممکنه در حد یه نمره خوب تو چند دهتا امتحان باشه ولی فقط یه نمره خوب نه کلش 

من زمانی که بیمار بودم ،چطور باید به خودم یا پیشرفت فکر میکردم

ادم وقتی حالش خوبه تازه به علایقش و استعدادهاش میتونه فکر کنه ،ارامش خودش زمین پرورش ادمی زاده 

برای من که اینجور بود

بعد اینکه خوب شدم خیلی چیزا بهتر شد از هر لحاظ 

گرفتن ولی نمیگرفتن بهتر بود.کلی هم ناراحتی و دعوا و اختلاف که آثارش هنوزم تو زندگیمه

کدوم سال بود عروسیتون 

اگه مدت زیادی گذشته دیگ فواموش کنید

سال 97نمیتونم دست خودم نیست.حتی فراموشم کنم دور وبرم میبینم یادم میوفته.خاطرات هیچ وقت نمیمیرن

چقدر زخمت عمیقه باعث این دلخوریا کی بود همونو از زندگیت پاکش کن خیلی حس بدیه تو بهترین روزت بدترین حالت ممکن رو داشته باشی من هنوز عروسی نگرفتم ولی حدس میزنم قراره با وجود یکی زهرمارم شه🙂