z7a7 مدیر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 123 عنوان حس ششم قوی بیاد خواهش میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 138 پست سلام حس ششم شما میگه کی ازدواج میکنم؟ مسخره نکنید من ی مشکلی دارم 1404/08/11 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setif عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 645 حس ازدواج هم خیلی میگیرم ازت به زودی ازدواجت قطعا سنتیه و آشنای نزدیکو کارمند هسته آزاد نیست حسش بهم چیه عزیزم مثلا حد خوش اومدن منظورم هستش اینکه به چشمش اومده باشم؟میتونیم باهم ارتباط بگیریم؟ از حس من میدونه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 ازدواجت زودتره شخصیتش چطوره کی عاشق تره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 حس میکنی بین ۵ تا ۷ سال دیگه هست؟اره درسته سال دیگه میدم....درسته اره حدود شیش سال دیگه
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6900 شاید دو وعده اگر غرورش بزاره اره منم مبگید دوبار پرسیدم ممنون حسش چیه ؟؟کی میریم تو رابطه ؟؟بهم میرسیم؟؟ کی ؟؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 اره حدود شیش سال دیگه با همسرایندم میرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 منم مبگید دوبار پرسیدم ممنون حسش چیه ؟؟کی میریم تو رابطه ؟؟بهم میرسیم؟؟ کی ؟؟ موهات تقریبا بلند و پر حجمه؟
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 با همسرایندم میرم؟ شایدالبته حس میکنم موقعی میری عروسی نکرده باشی و نامزد باشی
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7166 موهات تقریبا بلند و پر حجمه؟ عزیزممم حسش چیه ؟ بهم فکر میکنه ؟ ممنونممم عزیزمممم🥹💚🦋🫂✨️🩵🌱 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 سجاد برمیگرده بهم؟ بین دو تا ۸ ماه تو رابطه بودین؟اگه اره که اره میاد سمتت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23915 شایدالبته حس میکنم موقعی میری عروسی نکرده باشی و نامزد باشی اخلاق همسرایندم چطوره کی عاشق تره و موندکار میشم یا برمیگردم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nassim_1221 عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 531 موهات تقریبا بلند و پر حجمه؟ شوهرم میخواد طلاهامو بفروشه بره تو کار خرید و فروش ماشین گیر داده بفروشم خیلی دو دلم حس میکنم میخواد طلاهامو از چنگم در بیاره