z7a7 مدیر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 121 عنوان حس ششم قوی بیاد خواهش میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 138 پست سلام حس ششم شما میگه کی ازدواج میکنم؟ مسخره نکنید من ی مشکلی دارم 1404/08/11 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژوپیتر_مهربون عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 28 اره ممکنه برا درس داشته باشی مهاجرت و حس میکنم درس میخونی اما استرس یا اظطراب همش یادت میره؟حس عاشقا ... عزیزم من به حاجتم میرسم؟و اینکه رضا پاپیش میزاره برای دوستی
ژوپیتر_مهربون عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 28 سوالت چی بود عزیزم به حاجتم میرسم؟ فرد مورد نظرم میاد برای دوستی؟؟
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2994 از خوندن تاپیکت اصن کلا عدد پنج میاد تو ذهنم ازدواجت میتونه پنج وعده دیگه باشه یا پنج روز یا پنج ماه ... سجاد برمیگرده؟
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 شخصیت همسر ایندم و شغلش رو چی حس میکنید؟ حس ازدواج هم خیلی میگیرم ازت به زودی ازدواجت قطعا سنتیه و آشنای نزدیکو کارمند هسته آزاد نیست
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 اره ممکنه برا درس داشته باشی مهاجرت و حس میکنم درس میخونی اما استرس یا اظطراب همش یادت میره؟حس عاشقا ... چی دیگه ازمهاجرتم حس میکنی؟چندسال اینده؟وای اره در حد مرگ استرس میگیرم الا جواب میدما پرسش داشته باشم میمیرم دیگه یادم میره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 به حاجتم میرسم؟ فرد مورد نظرم میاد برای دوستی؟؟ به حاجتت میرسی اما نه به این زودیبازم به این زودی نه حس داره اما کم و تردید داره
ژوپیتر_مهربون عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 28 [QUOTE=400206143]به حاجتت میرسی اما نه به این زودی بازم به این زودی نه حس داره اما کم و تردید داره[/QUOTEمثلا چقدر طول میکشه عزیزم ؟ اخرش چی میاد یا خیر؟
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2994 به حاجتت میرسی اما نه به این زودیبازم به این زودی نه حس داره اما کم و تردید داره رقیب کاریم کناره گیری میکنه؟یا کلا از سود مالی من کم میشه یانه؟
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 چی دیگه ازمهاجرتم حس میکنی؟چندسال اینده؟وای اره در حد مرگ استرس میگیرم الا جواب میدما پرسش داشته باش ... حس میکنم کنکور ندادی یا امسال دادی درسته؟و میتونه از پنج سال اینده به بااالا باشه و همبن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 حس ازدواج هم خیلی میگیرم ازت به زودی ازدواجت قطعا سنتیه و آشنای نزدیکو کارمند هسته آزاد نیست شخصیتش چطوره و کی عاسق تره؟خب دیگه اینجور که نمیتونم برم...حس میکنی مهاجرتم بهتر و زودتره یا ازدواجم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
هایرین عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2428 حس ازدواج هم خیلی میگیرم ازت به زودی ازدواجت قطعا سنتیه و آشنای نزدیکو کارمند هسته آزاد نیست من خواستگار دارم ؟شوهر آیندم پولداره !
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 [QUOTE=400206143]به حاجتت میرسی اما نه به این زودی بازم به این زودی نه حس داره اما کم و تردید داره[/ ... شاید دو وعده اگر غرورش بزاره اره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23909 حس میکنم کنکور ندادی یا امسال دادی درسته؟و میتونه از پنج سال اینده به بااالا باشه و همبن حس میکنی بین ۵ تا ۷ سال دیگه هست؟اره درسته سال دیگه میدم....درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
llllllkkkjdjfkckkdk عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 341 شخصیتش چطوره و کی عاسق تره؟خب دیگه اینجور که نمیتونم برم...حس میکنی مهاجرتم بهتر و زودتره یا ازدواجم ... ازدواجت زودتره