2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یع بار برای همیشه رک به مادرشوهرم بگم که دخالت نکن☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به خاطر یه مشکلی اومدن اینجا دوماهی میشع اومدن

بهش بگو مامان جان  شما زمان خودت برا پسرت زحمت کشیدی ممنون .شما اینجا مهمونی دو تربیته میشه بعد رفتنتون اعصاب خوردی برای پسرتون و من میمونه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فردا صبح برو تو حیاط شیلنگو بردار پسرتو صدا کن بیاد بعد که اومد درا رو قفل کن نتونه بره بیرون بعد با شیلنگ بیفت به جونش دیگه ازین کارا نکنه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بگو شما بچەهای خودتونو با میل خودتون تربیت کردین

بذارین ماهم با روش خودمون بچەمونو تربیت کنیم حالت خوب یا بد،نمیخوام بچەم دو تربیتە بشە لطفا وقتی من تنبیهش میکنم شما انقد لی‌لی بە لالاش نذارین

بهش بگو مامان جان شما زمان خودت برا پسرت زحمت کشیدی ممنون .شما اینجا مهمونی دو تربیته میشه بعد رفتن ...

جمله عالی گفتی 

عین اینوبهش میگم

محترمانه وجسورانه

وای یکی درک‌کرد بلاخره منو انقد روحم خسته س که نگو

بچه شما بااین سن بااین تربیت دوگانه دیکه بعییید میدونم بشه درستش کرد.. تربیت از زمان طفولیت شکل میگیره وقتی مادربزرگه حمایتش کنه و بغلش کنه پسر شما رفتاراشو تکرار میکنه.. مگر اینکه ارتباط رو محدود کنی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خدا بزرگه مادرم منم مثل شما زبون نداشت خانواده پدریم خیلی اذیتش کردن خودم افسارشون کشیدم جرات ندارن ...

سر زبون؟

بخدا همه کم میارن پیشم

مهمونیارو من میگردونم

مادرشوهرم دیگه فولادزره هستش

شوهرمم خیلی بهش رو میده و حساسع روش

دوبار تاپای طلاق رفتم!

خیلی مودبانه و با سیاست پیش برو ... بگو مثلا وایی نه مامان فردای روز خدایی نکرده یهو یه چیزی سمت شما پرت کرد چه خاکی بریزم تو سرم یا اگر میخورد تو سر یه بچه جواب مادر پدرشو چی میدادم.

بگو وای نه اگر خونه غریبه مایعو خالی میکرد چی ... منطق کاراتو بگو تا دخالت نکنه

خیلی مودبانه و با سیاست پیش برو ... بگو مثلا وایی نه مامان فردای روز خدایی نکرده یهو یه چیزی سمت شما ...

گفتم خونه خواهرم اینکاروکرده

به شوهر خواهرم برخورده

اولش گفت وای چه بددد

بعدش بچه روبغل کرد

گفت عزیزم تعریف کن ببینم 

چی شده!