2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم 

معلم هستم پنج شنبه و جمعه ها تعطیلم 

12 که تعطیل میشم برمیگردم خونه لباس تن دخترم میکنم پیاده میبرمش مدرسه دوباره عصری میارمش 

نظافت و آشپزی هم هست 

خیلی خستممم سردرد و کسالت دارم

سرویس میبره، لقمه شم صبح رفتنی حاضر کن، تغذیه مگه غذای جدا میزاری ببین شاغل ها زیاد حساسیت به خرج نم ...

من خودم ماشین دارم دوتا دختره دست کسی نمیسپرم تو ذهنمه قید کارو برای همیشه بزنم 

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

هنوزم آرایشگری بلدی، فردا این بچه ها پول میخوان نمیگن مامان به خاطر ما خونه نشین شد

یه هفته بیشتر باز نکردم خطمم خاموش کرذم کسی زنگ نزنه برم راهم ب سالنم دوره . کاش خونه دو طبقه داشتم سالنم پایین خونم بود 

من دوتا بچه دارم معلم هستم پنج شنبه و جمعه ها تعطیلم 12 که تعطیل میشم برمیگردم خونه لباس تن دخترم می ...

بچه داری سخت ترین مرحله از زندگیه