2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یع بار برای همیشه رک به مادرشوهرم بگم که دخالت نکن☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2334 بازدید | 146 پست
اشتباه شما این بوده ک جلو مادرشوهرت هم واکنش نشون دادی هم مثلا خواستی تربیت کنی.اینکه مادرشوهر هست ح ...

حرفام ناقص موند 

پسرم همیشه بی ادبه

ولی جلو مادرشوهرم 

دیگه داغونههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جور رک؟؟؟

آره دقیقا همینجوری بهش بگو ... از یه طرف بچه اعصابتو داغون میکنه از یه طرف عن خانوم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

بعد ۸ سال هنوز میپرسی!!!تو این سال ها بعد مادر شدنباید انقدر جسارت پیدا کنی که برای اطرافیان حتی ماد ...

اصلا درست میگی

کاش از اول اجازه نمیدادم

هرچند اگه میگفتم بهش

انقد خودشو میزد وگریع میکرد

تاشوهرم طلاقم میداد

منو ترسوندی حس خودمم همینه

ترس ندارع که با قاطعیت بگو لطفاً داخل تربیت بچم دخالت نکنید 

یعنی چی بچه سر از خود بار‌ میاد الان 8 سالشه این کارا می‌کنه  بزرگ شه که دیگه واویلا

الان تربیتش کردی که هیچ نکردی کلات پس معرکه اس

اصلا درست میگیکاش از اول اجازه نمیدادمهرچند اگه میگفتم بهشانقد خودشو میزد وگریع میکردتاشوهرم طلاقم م ...

ببین مادر واقعا باید جسور باشه

وگرنه بچه از دستش در میره

ماهی هر وقت از آب بگیری تازست

بذار انقدر بزنه خودشُ تا جونش درآد

دیگه ساده نباش

حرفام ناقص موند پسرم همیشه بی ادبهولی جلو مادرشوهرم دیگه داغونههههه

دیگه با کتک نمیشه.کتکو فقط و فقط تو تنهاییت بزار اونم بسیار محتاط و کم.حتی جلو شوهرت انجام نده.

بعدشم خواهر جان باید باهاش رفیق باشی.ی جاهایی تنبیه ،ی جاهایی محدودیت،ی جاهایی نادیده گرفتن.

و اینکه همیشه مثلا اگر محدود میخواهی بکنی باید سر حرفت بایستی.

من خودم دخترم خیلی ارومه اما شلخته بعد از دو سه بار تذکر میبینم گوش نمیکنه درجا محدودیت گوشی براش میزارم .ی روز کامل.و سر حرفم میایستم.

کتک تا حالا نداشتیم اما تا دلن بخواد جیغ های بنفش زدم و همین طور بیشتر خودمو زدم.