2777
2789

پسرم هرچی حرفه بده بهم میگه

مادرشوهرمم میگه سربه سرش نذار 

تموم مایع دسشوییوریخته تودسشویی

دمبل ورزشوبرداشت پرت کرد طرفم

همش۸سالشه!

منم یه نیشگون گرفتم ازپسرم

مادرشوهرم میگه چجور دلت میاد

پسرتوتنبیه میکنی

سربه سرش نذاربغل کرده پسرمو

دارم دیوونه میشم ازدستشون

چن بارم حرفاشو نشنیده گرفتم

ولی نمیدونم چجوری کاری کنم هیچوقت دیگه دخالت نکنه

توتربیت بچه 

۸ سالشه الان باید جوری بزنی صدای عرش بره تا کجا با عرض معذرت😅😅😅😅

دمبل پرت کنه سمتت جرواجرش باید کنی سر به سر چیه متاسفانه یه بچه لوس و بی ادب تحویلت میده

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ سالشه الان باید جوری بزنی صدای عرش بره تا کجا با عرض معذرت😅😅😅😅دمبل پرت کنه سمتت جرواجرش باید ک ...

وای یکی درک‌کرد بلاخره منو انقد روحم خسته س که نگو 

اگه باهم زندگی نمیکنین رفت و امدت کم کن 

بجای اینکه به بچه بفهمونن احترام مامانشو نگه داره طرفداریش میکنن،همینکه طرفداریشون کنن بچه بیشتر روش باز میشه

تاجایی که میتونی سعی کن جلو کسی دعواش نکنی که کسی طرفداریش نکنه

اشتباه شما این بوده ک جلو مادرشوهرت هم واکنش نشون دادی هم مثلا خواستی تربیت کنی.اینکه مادرشوهر هست حتی جلو نادر خودت هم نباید بچه رو حتی کوچک بزنی.

تربیتت رو بزار تو تنهاییت.چون هم از دیگران حرف نمیشنوی هم رو بچه ات تاثیر پذیری بیشتری داره.چون اون بچه میدونه جلو مادربزرگ پشتوانه داره و هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه و کار شما بی تاثیر هست. فقط روی فرزند و مادرشوهرت ب روی شما بازتر میشه.