2777
2789
عنوان

خانومایی متاهل یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 99 پست
مادرشوهر من این حرفو بهش بزنی پاشنه درو در میارهمن زایمان کردم دوقلو هفته تمااااام خودشو مهمون کرد خ ...

پس خودت بهتر میشناسیشون 

کارت خوب بود 

اومدن بچه ها پیشت خواب بودن؟

دیگه خودشون باید درک داشته باشن دوقلو داشتن خودش سخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگر اینجوری هست اخلاقشون کار خوبی کردی باید ببینی عکس العمل بعدشون چیه باز تکرار میکنند یا نه

من چندبار اومدم شام درست نکنم ولی خودم شیر میدم ضعف میکنم نمیشه زشت نیست هر هفته تکرار این کار؟

خودم بعد یماه رفتم خونه مادرشوهرم کوکو سبزی سوخته داد

مطمئن باش دلشون نخوادت نمیان

عاشق تفریحن یکسره خودشونو آویزون کنن

هرهفته زنگ میزنن شما می‌آید یا ما؟؟؟

میدونن من با دوتا بچه کوچیک سختمه هر هفته وسیله بردارم برم 

برای من تعیین تکلیف میکنن 

من چندبار اومدم شام درست نکنم ولی خودم شیر میدم ضعف میکنم نمیشه زشت نیست هر هفته تکرار این کار؟خودم ...

شام مفصل درست نکن 

برای خودت ظهرش غذا خوب بپز بخور 

اونا خواستن بیان ی لوبیا پلویی ، ماکارانی چیزی بزار 

چه ربطی داره به سن آخه یچیزایی رو باید درک کرد والا خواهر ۶ ساله ی منم میدونه که به کسی ک مهمون میاد ...

دیگه ایشون انگار با شوهرشون مشغول لج و لجبازی بودن.. نمیدونم والا 

کسی لایکم نکنه

پس خودت بهتر میشناسیشون کارت خوب بود اومدن بچه ها پیشت خواب بودن؟دیگه خودشون باید درک داشته باشن دوق ...

یکیشون خواب بود یکیشون بیدار بیرون پیش باباش

خواهرشوهرم مثلا بگی دو ساعت عصری بیا پیش بچه بمون شام نخوره نمیره دوست داره شبم بمونه تعارف میکنی میگه من که از خدامه شب بمونم میترسم مزاحم شم

عاشق تفریحن یکسره خودشونو آویزون کننهرهفته زنگ میزنن شما می‌آید یا ما؟؟؟میدونن من با دوتا بچه کوچیک ...

پسر داییم ۸ ماهشه هر وقت نیاد مامان بزرگم زنگ میزنه پس اون پسرو چرا نمیارین یکم باهاش بازی کنیم دلمون تنگش شده ...

از خواستنه زیاده ما هم بچه زیاد دوس داریم 

الان زنداییم اگه ببینه هر روز مامان بزرگم بهش زنگ نمیزنه خودش زنگ میزنه به مامان بزرگم ک بچم تنهاس پاشین بیاین اینجا ...

شام مفصل درست نکن برای خودت ظهرش غذا خوب بپز بخور اونا خواستن بیان ی لوبیا پلویی ، ماکارانی چیزی بزا ...

بخدا املت درست کردنم با بچه کوچیک مکافاته

امروز انقدر گیجم کردن صبحونه پنیر گذاشتم تو لقمه رو عسل ریختم خوردم فکر کردم خامه س

عزیزم مهمون داریم تا مهمون

تو به مهمونات بدی نکن تا بدی ای ندیدی ازشون ...

نزار ناراضی از خونت برن اینطوری شعور آدم میره پایین سیاست داشته باش بزار بگن باباش عجب عروسی تحویلمون داده ...