2777
2789
عنوان

تاثیرات شیما کاتوزیان روی خواهرم😐😐😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من طرفدار شیما کاتوزیان نیستم 

ولی هیچوقت همچین حرفایی تو ویدیو هاش نزده اتفاقا همیشه به خیانت کارا فحش داده و گفته خیانت به ذاته و مقصر نداره .. 

این رفتار خواهرت بخاطر سنشه 

تو این سن اکثر دخترا میرن تو فاز مرد ستیزی و اینکه زنا برترن و حق دارن بنظرم 

پیرینسس🎀🤍

بدم میاد ازش کلا

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

تو دنیایی که آیسان اسلامی ها حضور دارن، شیما کاتوزیان وجودش ضروریه هرچند که بعضی وقتا نظراتش درست نیست.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

اگه بلد بود خودش چهاربار شوهر نمیکرد🤣🤣 جدی نگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من نمیخام ازش دفاع کنم چون سر جمع شیش هفت ماهه میشناسمش و دنبالش میکنم...بر اساس تموم چیز هایی ک فال ...

عزیزم چندین نفر توی اینستا سر گذشتشو در اوردن ک قبلا چندین بار ازدواج کرده وطلاق گرفته 

در کنارش خودم دیدم کلیپشو ک تو باشگاه از ی پسره خوشش اومدع بود با شوهرش میرفت باشگاه به عشق اینکه مخ پسره رو بزنه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چه ربطی داره؟ خیانت چه از طرف زن چه از طرف مرد توجیح داره؟ جز هرزگی سیری ناپذیری

حرف شیما هم این بود چرا برای یه کار بد ی مثل خیانت برای مرد و زن متفاوت برخورد میکنین؟!!!!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️