2777
2789
عنوان

چقد بعضی مادرا بی منطق و بی وجدانن

690 بازدید | 53 پست

من هرروز برا دخترم بهترین برنامه غذایی رو مینویسم. کلی رو تمام کاراش برنامه ریزی میکنم و تربیتش میکنم. امروز رفتیم تا کلیدسازی. دیگ‌مسیرمون ب خانه بازی خورد دخترم ۲۱ ماهشه هی گفت توپ بازی و اینا. لباس تنش هم ی پیراهن پرنسسی و شورتش بود. رفتیم خانه بازی چنددقیقه نشده متوجه شدم پی پی کرده. سریع همونجا اول با شوهرم تماس گرفتم ک بیاد دنبالمون‌. شوهرم گفت تا ی ربع دیگ کارم تموم میشه میام. تو همین حین ی خانومی اومد بهم‌گفت بچه شماس؟ متوجه شدم ک میخاد بگه دخترت پی پی کرده چون لباسش سفید بود ی گوشه شورتش مشخص بود پی پی کرده. تو همین فاصله رفتم بردمش توالت کامل شستمش پوشکشو دراوردم. ولی شورتشو باید تنش میکرد چون شلوار نداشت و پیراهن پوشیده بود. شورتش هم یذره مشخص بود بهش پی پی کرده با دستمال و اینا تمیزش کردم ولی چاره نداشتم باید صبرمیکردم تا شوهرم بیاد

دخترمم ی گوشه گرفت دور ی وسیله بازی میکرد. همون خانومی ک متوجه شده بود دخترم اینطور شده ی لحظه دیدم با مسئول اونجا داره حرف میزنه. داشت میگفت ک دخترش فلان شده و اینا. خانومه اومد ی ادکلن زد و رفت. 

دوباره دیدم رفت ب اون یکی خانومه هم گفت ک اون دختره. حتی خانومه ک رو ب من بود گفت همون پیرهن سفیده؟ 

دیگ شوهرم زنگ زد دم در بود ماهم اومدیم خونه

ولی رفتارش اصلا از ذهنم نمیره اصلا

بدی این قضیه هم این بود ک من همیشه اون خانه بازی میرم و مسئولاش باهام آشنایی دارن تقریبا. این وسط خیلی خجالت کشیدم. و احتمالا دیگ نرم. تنها جای مجهز و خانه بازی خوب شهرمونه

ولی جدا آدما کی انقد بد شدن؟؟؟

😂😂بو عنت سالن برداشته بوده حتما میخواستی به رو خودشون نیارن و بو بکشن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.کاملا حق داشته باید با اسنپ میرفتی یا حداقل بچتو بغل میکردی.واقعا شاید بچه توئه و برات عادی باشه ولی بقیه اذیت میشن.من بودم دیگ نمیرفتم اونجا بخاطر عدم رعایت بهداشت

حق داشته عزیزم 

دخترت هرلحظه ممکن بود بشینه یه جا و کثیف بشه

مکان عمومیه و‌بقیه بچه ها مریض میشن 

بعد از شستن نباید میذاشتی بره سراغ وسایل 

همیشه هم لباس اضافی همراهت باشه 

نگران نباش چرا خجالت ؟

جرم که نکردی اتفاقه افتاده دیگه 

دفعه بعد لباس همراهت باشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

😂😂بو عنت سالن برداشته بوده حتما میخواستی به رو خودشون نیارن و بو بکشن

خب شما جای من بودی چیکار میکردی واقعا؟ کنارم بود ک با شوهرم حرف زدم بهش گفتم سریع بیا دخترم پی پی کرده. زودهم بردمش با مایع و اینا شستمش چیکار دیگ از دستم برمیومد؟

کار اون خانوم اشتباه بوده ولی عزیزم انقد سخت نگیر.. شاید فکر میکرده شما متوجه نیستی  و داری بدجنسی میکنی..شاید خیلی حساس بوده نسبت به بو و... چون همدیگرو نمیشناسین.. اگه باز رفتی اونجا و خانومه رو دیدی حرفتو آروم بهش بزن 

کسی لایکم نکنه

بابچه کوچک میری بیرون لباس ببر دگه شوتش کثییف بوده به وسایل نمیخواستن بگیره ولی ربط اول متن نفهمیدم چه ربطی به خونه بازی وایناداشت؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب شما جای من بودی چیکار میکردی واقعا؟ کنارم بود ک با شوهرم حرف زدم بهش گفتم سریع بیا دخترم پی پی کر ...

نمیدونم بخدا ولی اونا حق داشتن ادکلن بزنن حقیقتش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁