2777
2789

بطوری که بعد یه فاضله ده روز یه نفر دوباره منو ببینه بگه علنا بگه صورتت لاغر شده بفهمه، چکار کنم،؟ 

قند و نمکو حذف کردم ولی چون رژیم آب هستم باید یذره قند ونمک روزانه در آب حل کنم بخورم تا غش نکنم (رژیم 30 روزه آب گوگل و یوتیوبم هست معتبره کسی هم باهاش نمیمیره تجارب زیاده واسه پاکسازی گرفتم  ولی شماها نگیرید) 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

هعییی من دنبال اینم صورتم پر بشه 🥲

عزیزم دقیقا هرکسی از چیزی که داره راضی نیست دنیا بد 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعییی من دنبال اینم صورتم پر بشه 🥲

می تو

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

فک میکردم خوبم تا اینکه تو ی عروسی عکسای دسته جمعیرو فرستادن دیدم چقد صورتم کوچولوئه 😭

جوانه گندم بخورم عالیه من یه مدت میخوردم 

باز میخام شروع کنم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

فردا میگیرم حتما آره خودمم ی مدت میخوردم خوب بود

من خودم میخام درست کنم 

نمی‌دونم تا چقد مثل همون بیرونی ها عمل میکنه

از عطاریا نگیر جوانه رو از سوپر مارکت بخر ولی اگه خودتم بتونی درست کنی ک بهتر

خودم گندم گرفتم راحته یبار درست کردم 

مزش از بیرونی ها هم بهترع

ینی میزاری جوونه بزنه بعد جوونرو اسیاب میکنی؟

آره جوانه که زد میزارم تو آفتاب خشک میشه کاملا بعد هم آسیب میکنم