2777
2789
عنوان

باشه شما خوبید

479 بازدید | 25 پست

همه دیگه برای ما مثبت و زن زندگی شدن

نصف اینهایی که اومدن تاپیک من خیانت دیدن رو من خالی میکنن 

به من چه شوهرتتون از خونه فراری شده 

حیف من که هی اومدم جواب بدم

نظرت چیه یه تابلو بگیری دستت بری تو خیابون روش هم بنویسی که هرزه ای هوم؟ اینطوری به نظرم راحت تر میتونی خودتو به بقیه نشون بدی تا اینکه زرت زرت تاپیک بزنی عقده گشایی کنی

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فقط در مورد قماش خودت میتونی نظر بدی نه خانمای محترم

الانم مجبور نیستی دستمال کاغذی بودنت رو تو سایت عمومی جار بزنی که مردم بریزن سرت 

تو خفا به خراب بودنت ادامه بده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

گ و ه رو تو خالی شده کسی عقده خیانتشو رو ی تاپاله خالی نمیکنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ای کاش سر سفره پدر مادرت بزرگ شده بودی

کدوم پدرو مادر؟ببین میشناستشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه کلمه به من بگو توکه میدونستی متاهله چچچرا وارد زندگیش شدی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

یه کلمه به من بگو توکه میدونستی متاهله چچچرا وارد زندگیش شدی؟

منتظر جوابی؟

یه نر هم اومده توی تاپیک هاش چند همسری اونم سه تا چهار تا رو تبلیغ کرده گفته دنبال زن دومه

از بیکاری و بی پولی انقدر که تو جامعه تحقیر شدند دنبال این مسایل هستند

حرص نخور

استارتر توی اوجیای کاش کاربریت هیچ وقت تعلیق نشهو باز تاپیک بزنی خیلی دوست دارم آخر و عاقبتت رو بدون ...

الان اخر و عاقبتشه دیگه

فک کردی بودن کنار ی مرد هرزه و هول و بدرد نخور عاقبت نیست؟