منتظر جوابی؟یه نر هم اومده توی تاپیک هاش چند همسری اونم سه تا چهار تا رو تبلیغ کرده گفته دنبال زن دو ...
خوبرجایی اومده استارتر ممکنه بااینم بریزه رو هم براش متاهل مجرد بودن خودشو دیگران. فرق نمیکنه ک
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من داستان استارتر رو برا شوهرم تعریف کردم. گفت یه چیزی این وسط خیلی مشکوکه. گفت حس میکنم مرده یه نقشه ای داره و الا زن مطلقه با یه بچه رو میخاد چه کنه. از اون ور زن این آقا هم مشکوکه والا هیچ زنی اینقد ریلکس نیس که در هفته شوهرش یه روز بیاد و به چیزی شک نکنه. خلاصه استارتر میبینیم روزی رو که تاپیک بزنی یه عوضی بی شرف فلانم کرد بهمانم کرد 😄😄😄
شوهر دخترخاله من باهامون همکار بود. وا وقتی فهمیدیم شوهره هرز میپره گفتیم دخالت نکنیم به ما چه. ولی وقتی شدید شد و خونه میگرفت دختر میبرد و.... به زنش گفتیم فلانی خوابی؟ شوهرت مرتب با یکیه. گفت خودم خیلی وقته خبر دارم، منتها به روش نیاوردم تا مدارکم تکمیل شه چون مهریه ام سنگینه، نمیخام از دستم بره. گفت اونم چون میترسه لو بره داره باج میده هی. ماشین رو برا یه قهر و آشتی سندشو زد به نامم. حالا منتظرم خونه رو هم یه طوری به اسم خودم کنم، بعد مدارک رو ارائه بدم به دادگاه. ولی شما هم به روش نیارید که من فهمیدم. خلاصه این خانوم از روزی که فهمید تا روزی که اقدام کرد به طلاق، یک سال و هشت ماه طول کشید ولی دست پر طلاق گرفت. شوهره رو به خاک سیاه نشوند و رفت. تمام این مدت هم شوهرش نمیدونس حتی زنش ذره ای شک کرده باشه. آدم عوضی عاقبتش و ته داستانش همینه