2777
2789
عنوان

این نشونه ها یعنی پسره از من خوشش میاددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 112 پست
توام نگاش کن دخترررریا مثلا در مقابل نگاهش یه لبخند کوتاه و ملیح بزنیه لبخند مهربون نه جلف

باشههه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جلف نباشیافک کن اویزونشی

نه بابا مگ چیکار کردم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
باشههه

آفرین بعد وقتی جواب لبخنتو با لبخند داد بدون اونم دوشت داره باهم معاشرت داشته باشید

دفعات بعد بیشتر باهم صمیمی تر شید و کم کم ایشالله باهم مچ شید

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

تا نگفته نهاصلا بهش فکر نکنخواهش میکنم بهش فکر نکننننننمن این بلا سرم اومده هنوزم دارم تاوان اینکه و ...

چقدر زیادن کسایی که تجربه منو داشتن..پشمام..

شما دومین نفری هستی تو این تاپیک، که باهاش حس همذات پنداری دارم

ماکارون هستم:)

تابلوئه اصلا کلا دوست داشتن واقعی مردا اینطوری نیست این آقا عین یه دلقک اومده جلو داره ابراز میکنه و ...

ابراز نکرده ک هنوز خانوم

نه میدونم گلممیگم لبخندو که زدی معمولی باش و مهربون

باشه

من خودم دوسش دارم ولی فکر کنم باید دیگه محلش ندم

تابلوئه اصلا کلا دوست داشتن واقعی مردا اینطوری نیست این آقا عین یه دلقک اومده جلو داره ابراز میکنه و ...

عزیزمممم‌

دیگه چطوری ابراز علاقه کنه😂🥲

شاید بنده خدا میترسه بیاد جلو و با اسی حرف بزنه و از علاقش بگه، شاید خجالتیه 

دقیقا..

حس میکنم اسی سن‌اش کمه..حدود بیست، شاید کمتر..

منم اون زمان سن‌ام کم بود..

الان که بزرگتر شدم، واقعا برام مسخره و احمقانه‌اس

ماکارون هستم:)

باشهمن خودم دوسش دارم ولی فکر کنم باید دیگه محلش ندم

وا، وقتی دوسش داری چرا محلش ندی

وقتی اون داره ضایع بازی در میاره و مشخصه علاقمنده

و اینجور که مشخصه  شماام حستون دو طرفست 

پس چه بهتر از استفاده از همین فرصتای کوچیک؟

چقدر زیادن کسایی که تجربه منو داشتن..پشمام..شما دومین نفری هستی تو این تاپیک، که باهاش حس همذات پندا ...

خیلی تجربه تلخیه واقعا..

من که واقعا دارم داغون میشم

با اینکه اصلا تقصیریم‌ نداشتم

چون من اصلا اولش حسی بهش نداشتم

کم کم وابسته رفتاراش و حرفاش شدم جوری که یروز نمیدیدمش افسردگی میگرفتم

الانم دارم نابود میشم..

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت