2777
2789
عنوان

این نشونه ها یعنی پسره از من خوشش میاددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 109 پست
آره ازت خوشش میاد،،حالا اکه دوسش داری تو همجوری رفتار کن که به مرحله ابراز برسه😅

چیکار کنم خب؟ چجوری رفتار کنم؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووقتی وارد کلاس میشه تا حالا توجه کردی که اول به تو نکاه میکنه یا نه؟

بعضی وقتا اره،ولی بیشتر پنهونی نگاه می کنه،یعنی نمیذارە بقیە بفهمن انگار

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

پسره ازت خوشش اومده ولی باید تعهد خودشو ثابت کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اگه خدا قبول کنه بله ولی واکنش نشون نده تا جذابتر بمونی براش

ای بابا یکی میگه واکنش بده شما میگی نده

اینستاشو داری؟

همو فالو نداریم

تا نگفته نه

اصلا بهش فکر نکن

خواهش میکنم بهش فکر نکنننننن

من این بلا سرم اومده هنوزم دارم تاوان اینکه واسه خودم خیالبافی کردمو پس میدم

پسره رسما میومد میگفت بهم میایم هروقت نگام میکرد انگار چشماشم به میخندید باهام مهربون بود کلی شوخی میکرد کلی سوالای شخصی ازم میپرسید مثل سنم ادرس خونمونو و..

همش دنبال این بود سر صحبتو باز کنه

ولی تهش حتی نیومد شمارمو بگیره و اینکه اخلاقش کلا عوض شد فقط من بهش وابسته شدم،دیگه خبری از اون صمیمیت قبل نیس باهام سرد شده

واسه همین میگم تا نیومده جلو بهش فکر نکن

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت