2777
2789
عنوان

این نشونه ها یعنی پسره از من خوشش میاددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 112 پست
درست میگی عزیزمیه سوال دارماین پسره یجایی کار میکنه که خیلی تو ارتباط با مردمهو اینکه کافه دارهامکان ...

نه عزیزم

ربطی نداره..

هزاران هزااار راه هست که از شما شماره و آیدی پیدا کنه!

اتفاقا در جهت همون کسب و کار!

مثلا استوری بگیرین، تگ کنید ما رو، بهتون تخفیف میدیم..

شماره میگرفت برای باشگاه مشتریان..

هزاران هزار راه هست!

منتها نخواسته!

ماکارون هستم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگی گل حرفت کاملا درسته..

کلا این موضوع جنبه غریزی داره‌..

کلا مرد باید بیاد جلو، و اگر بخواد، میاد..

اینو به عنوان کسی میگم که به سه نفر رفتم اعتراف کردم، دوتاشون زیر سن ۱۸سال بودم..

کلا خودت رو درگیرش نکن...

اگر درگیرشی، وانمود کن که نیستی!

این آقا هم ازیناس که دنبال لاس زدن و بازی کردنه!

کلا کارش همینه..

(یه چیز جالب بگم...اون موردی که برای منم اتفاق افتاده بود و گفتم که: چه جالب، منم این تجربه رو دارم..اونم من باهاش در محیط کاری آشنا شدم و یه مدت بعدش رفت کافه زد😃)

ماکارون هستم:)

خیلییی بده اصلا نباید تو ذهنمون از اون شخص چیزی بسازیم که بعدا ناراحت نشیم که اونی نشد که فکرشو می ک ...

لعنتی یه جوری فکرا به دلت میشینه که نخوایم به اون ادم وابسته میشی 

ولی مت چون قبلش تجربه یه رابطه رو داشتم دیدم وقتی از الان اینکه به درد نمیخوره تغییر که نمیکنه یعنی به درد نمیخوره تعییر کنه ادم ادیتع گفتم ولش کن یه حسه الان تایپیک اسی رو دیدم یادم افتاد فزاموشم شده بود

لعنتی یه جوری فکرا به دلت میشینه که نخوایم به اون ادم وابسته میشی ولی مت چون قبلش تجربه یه رابطه رو ...

دقیقاااا حالا همینجاهم شما بهترین کارو کردین که ترکش کردین چون ادما میگن من با این برم تو رابطه تغییرش میدم ولی تو یه کتاب خونده بودم شما خودتونو نمی تونید تغییر بدید بعدا می خواید یکی دیگرو تغییر بدین این حرف خیلی از دخترای ماست یه نفر خط قرمزاشو رد کرده این میگه من مودبش می کنم مگه من تو رابطه مادر اون پسرم که تربیتش کنم یا درست و اشتباه رو بفهمونم بهش اون وظیفه خانواده اش بوده نه من

دقیقاااا حالا همینجاهم شما بهترین کارو کردین که ترکش کردین چون ادما میگن من با این برم تو رابطه تغیی ...

یه چیزی رو بدون یسری چیزا رو میشه درست کرد با صحبت کردن و اگاه کردنش یعنی چی یعنی نیاز هاتو بیان کنی مثلا من دوس دارم بیشتر بیرون بریم بیشتر بریم صحبت کنیم این یعنی من نیازمو میگم 

ولی یسری چیزا قابل تغییر نیست یا تغییرش به اون صورت نیست مثلا پارتنری که الان دارم وقتی عصبی میشه واقعا نمیدونه چی میگه اویل واقعا ازار دهنده بود الان نمیگم کامل خوب شده اصل حرف اینجاست اون اصلا خوب نمیهش بعد زندگی بدترم میشه ولی مثلا من رفتارشو تایید نمیکنم میگم هروقت اروم شدی بیا با من صحبت کن این کارو بارها تکرار کردم مقداری بهتر شده ولی میدونم دلیل اصلی عصبانیتش تروماهاییه که داره این یه مثال دم دستیه حالا میشه تعمیمش داد به خیلی اخلاقیات که قایل تغییر نیست 

یه کلیپ بود حرف خوبی میزد میگفت توی اول رابطه نگاه کن ببین بددن اینکه بخوای کمک کنی درست کنی ایا میخوای باشی ایا  با این اخلاق میتونی تحمل کنی اونوقت بمون نه کاری باااش نداشته باش که درستش کن چیزی درست شدنی نیست خودت ازار میبینی

یه چیزی رو بدون یسری چیزا رو میشه درست کرد با صحبت کردن و اگاه کردنش یعنی چی یعنی نیاز هاتو بیان کنی ...

اره دقیقااا بعضیا می تونن تحمل کنن افکارای شخصو مثلا من خودم با یه فرد سمی بودم و اون هر چی از دهنش میومد می گفت سر چی ؟ سر اینکه چن بار زنگ زده بودو جوابشو ندادم داشت به منو خونواده ام توهین می کرد خب اینجور جاها عقل سلیم میگه باید فاصله بگیری ولی من از روی تنهایی بعدش تحمل کردم ولی خدا رو شکر بعدا تونستم تمومش کنم و هنوزم که هنوزه با کسی صحبت نکردم تا میگم اون ادم امن پیدا بشه بعد

اره دقیقااا بعضیا می تونن تحمل کنن افکارای شخصو مثلا من خودم با یه فرد سمی بودم و اون هر چی از دهنش ...

عزیزم درکت میکنم واقعا حق داشتی منم نمیتونم تحمل کنم 

ولی بهترین کارو کردی که واینستادی ضربه محکمی بخوری افرین بهت تصمیم درستو گرفتی🤗