2777
2789

پسره۲۶سالشه مدرکش فوق دیپلمه هایپر مارکت داره و باغ پسته دارن خونه و ماشینم داره سربازیشم رفته فامیله ولی شهر دیگست و دوست نداره طرفش بره سرکار نه که محدود کنه دوست داره زن خانه دار باشه و درس بخونه

دختره هم۲۲سالشه کارشناسی داره شاغل نیست از نظر فرهنگی هم  چون فامیلن شبیه هم دیگن

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه میگه دوست ندارم زنم کار کنه اصن موافق نیستماگه اینو نمی گفت کیس عالی بود

خواهرای خود آقا پسر معلمن یا شغل دولتی دارن مادرش هم همینطور اما نمیدونم چرا مخالف کار خانومه

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨