2777
2789
عنوان

شما بودین جوابتون به این خواستگار چی بود 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
اخلاق خیلی مهمه باید ببینه اخلاقش چجوریهخسیس نباشهبچه ننه نباشهخانوادش درست باشن دخالت نکنن

فامیلن دورا دور میبینم خسیس نیست خانوادشم که هم سفر رفتیم هم رفت و امد داریم 

خونه هم که داره کلا سمت دیگه شهرشونه دور از خانواده 

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

بد دله شاید

نمیدونم شاید 

با یک مشاور صحبت کردم گفت چون شاید مادرش شاغل بوده وقت کمی برای خانوادش اختصاص میداده

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایشون این همه درس خونده و بخونه که آخر کار نکنه؟ به چه دردی می خوره زحتماش؟

من خودم باشم دوست دارم ت خونه‌بمونم به خودم و ورزشم و هنرم برسم الیته اگر شوهرم بتونه راحت زندگی رو بچرخونه

من خودم باشم دوست دارم ت خونه‌بمونم به خودم و ورزشم و هنرم برسم الیته اگر شوهرم بتونه راحت زندگی رو ...

اره خب هر کسی یه جوره

من خودم آدمی نیستم که تو خونه بمونم. همراه با ورزش و هنر باید تو جامعه باشم و دستم تو جیب خودم باشه. جوری نباشه که شوهرم بگه تو بدون من هیچی نیستی و یه روز از گشنگی می میری اگه خرجتو ندم😔

خراسان شمالی🤍

خواهرای خود آقا پسر معلمن یا شغل دولتی دارن مادرش هم همینطور اما نمیدونم چرا مخالف کار خانومه

چون تجربه داره از زن شاغل

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
اره خب هر کسی یه جورهمن خودم آدمی نیستم که تو خونه بمونم. همراه با ورزش و هنر باید تو جامعه باشم و د ...

درست هرکس نظری داری

من دوست دارم بیشتر خیاطی مو ادامه بدم

ولی دوستم نداشتم ادم بی سوادی باشم