2777
2789
اولین باری که غذا پختم تو دوران دانشجویی بود قشنگ سه ساعت تمام وقتمو گرفت،از ساعت ۱۱ تا۲ ! و البته م ...

یعنی ماکارونی ۳ ساعت نمیخواد؟؟؟🤔🤔🤔 من همه غذاهام ۳ الی ۴ ساعت زمان میبره هنوزم😂😂😂

یه بارم سوپ درست کردم برا افطاری توش سبزی اش ریخته بودم....

فک میکردم فرقی نداره😫😫😫😫

سبزیاش قرچ قرچ میرفت زیر دندون...

مادر شوهرم گفت خیلی خوب شده😆😆😆😆

ولی قیافه ش اینجوری بود😒😒

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا یه شهری رسمن رب میزنن به قرمه. قرمز و قهوه ایه. من که بدم اومد از ظاهرش ولی بقیه خوردن و گفتن ...

فقط در حد یه قاشق یاکمتر نه رنگشو تغییر میده نه کسی متوجه مزه رب میشه... ولی به عطر و مزش می ارزه

یه بار قرمه سبزی بود مهمون قرار بود بیاد. پیازش که یه بار سوخت بماند. دوباره هلک و هلک پیاز سرخ کردم. بعد یادم رفت گوشتشو تفت بدم باادویه! زرپی اب و سبزی ریختم روش! بعد برا اینکه مزه خامی نده تصمیم گرفتم گوشتارو به هر قیمتی سرخ کنم. و اما راه حل؛ تو یه کاسه گوشتارو اروم میشستم تا سبزیایی که بهش چسبیده بره بعد گدشتای خیسو سرخ کردم تو ماهیتابه. اون کاسه اب سبزی دستمالی هم خالی کردم تو زودپز. حلال کنین

یه بارم برا اولین بار سوپ خامه پختم هم شیر ریختم هم ی خامه کامل روش قشنگ چربی معلوم بود.. شوهرم گفت اینو بخورم سکته قلبی میزنم ک....

😳😳😳

منم همه رو خوردم..

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

دایی من آشپزرستورانه قورمه سبزی رواینجوری درست میکنن گوشت ولوبیارومیپزن بعدسبزی و گوشت و لوبیاویه پیازنگینی بازردچوبه ویه نصف قاشق رب سرخ میکنن بعدلیموعمانی روازقبل خیس میکنن میریزن توش بعدکه نزدیک جاافتادنش شدتوش ابلیمومیریزن یعنی عالی میشه

پای 👣معرفت که میادوسط دست 🖐🖐خیلیاکوتاه میشه
یه بارم برا اولین بار سوپ خامه پختم هم شیر ریختم هم ی خامه کامل روش قشنگ چربی معلوم بود.. شوهرم گفت ...

چربی روش بخاطر روغن زیادی بوده که ریختی ربطی به شیر و خامش نداره.... اینجانب یک عدد استاد سوپ خامه میباشم در حد رتبه اول در کل خانواده😊😉

دایی من آشپزرستورانه قورمه سبزی رواینجوری درست میکنن گوشت ولوبیارومیپزن بعدسبزی و گوشت و لوبیاویه پی ...

دیدید گفتم رب ترفند رستوراناس😊😊😁😁 میدونم چی میگم آی ام خیلی کدبانو😎😎😎😎 الکی مثلا😁😁