2777
2789
از خودش خجالت بکشه مگه خودش چیه بچه دسته گل من خجالت میکشه

شایدم از بچه ش خجالت نمی کشه از تو خجالت می کشه. چرا باور نمیکنی دوستت نداره که هیچ؛ ازت متنفره؟

خدا خیلی بهت رحم کرد. نخواستم اینو بگم ولی چند وقت پیش که علائم و سابقه دخترت رو گفتی به انگلیسی از هوش مصنوعی پرسیدم و تو چند تا سایت تخصصی سرچ کردم. همه شون گفته بودن به احتمال زیاد دور از جون زبونم لال توده بدخیمه. خیلی شانس اوردی که همانژیوم بوده نه چیز دیگه. شاید خدا خواسته بهت یک فرصت آخر بده که دخترت رو از این زندگی که براش ساختین راحت کنی. شاید صدای نذرت رو شنید و دخترت رو به اون دلیل بخشید. اینبار دیگه پلی قسم جون دخترت و نذری که کردی در میونه. نذار خدا خشمش بگیره

اینجور نگو انشاالله ادم مناسب سر راهت قرار میگیره ازدواج میکنی خوشبخت میشی

با این خانوادم محاله خوشبخت شم

عزیزم شوهره  شما شاید پولش کم بوده و اینجوری گرفته

دست هر کسی که لایکم میکنه بشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم از بچه ش خجالت نمی کشه از تو خجالت می کشه. چرا باور نمیکنی دوستت نداره که هیچ؛ ازت متنفره؟خدا ...

به خدا خودمم خوندم این دکتر نامی که بردم گفت این محدوده که توده دیده میشه معمولا بدخیمه منم قسم خوردم اگه بدخیم باشه اول بچمو بعد خودمو راحت میکنم اخرتمو میسوزونم که بچم زجر نکشه فهمیدم خوشبختی یعنی بچت سالم باشه شاد باشه به خدا دنبال یه راهم وقتی رفتم محتاج کسی نباشم به وقتش جدا میشم الان بدون بهونه چیکار کنم 

به خدا خودمم خوندم این دکتر نامی که بردم گفت این محدوده که توده دیده میشه معمولا بدخیمه منم قسم خورد ...

عزیزم خدا بهت صبر بده و یک دل بزرگ برای همه چیز تنها چیزی که میتونم بگم از خدا میخوام که بهت ارامش بده

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
به خدا خودمم خوندم این دکتر نامی که بردم گفت این محدوده که توده دیده میشه معمولا بدخیمه منم قسم خورد ...

بدون بهونه؟؟؟😐 کل زندگیت بهونه س. هم خودت هم دخترت رو که کتک میزنه توهین میکنه اسم میذاره فحش جد و آباد که بهتون میده پول که بهت نمیده گردش که نمیبره و... نترس چند روز دیگه بازم تکرار میکنه. حق طلاق هم داری بدون بهونه هم میتونی طلاق بگیری. فقط یادت باشه که اگه دست دست کنی و خدا خشم ش بگیره تو مسئولی 

عزیزم وقتی جدا بشی حقوق بازنشستگی پدرت بین تو و مادرت تقسیم میشه از مغازه پدرت هم که سهم اجاره ت رو میگیری. شوهرت هم مهریه ت رو میده. دادگاه هم مجبورش میکنه هر ماه برای بچه پول واریز کنه. محتاج کسی نخواهی بود

عزیزم خدا بهت صبر بده و یک دل بزرگ برای همه چیز تنها چیزی که میتونم بگم از خدا میخوام که بهت ارامش ب ...

من از دیشب احساس ارامش و خوشبختی میکنم وقتی دکتر گفت که خوش خیمه فعلا عمل لازم نیست من اروم شدم چند وقت بود در حسرت ارامش خیال بودم الان بهش رسیدم ولی این چیزای کوچیک نه به خاطر خودم به خاطر دخترم ناراحتم میکنه اینکه خانوادش سر یه سفره باهم بدون جنجال غذا بخورن شده رویا

من از دیشب احساس ارامش و خوشبختی میکنم وقتی دکتر گفت که خوش خیمه فعلا عمل لازم نیست من اروم شدم چند ...

عزیزم پشتوانه داری که بخوای جدا بشی یا کسی هست که حمایتت کنه یا خرج تو و دخترت رو بده 

عزیزم وقتی جدا بشی حقوق بازنشستگی پدرت بین تو و مادرت تقسیم میشه از مغازه پدرت هم که سهم اجاره ت رو ...

دوست دارم با دخترم مستقل زندگی کنم میخوام به خانوادم بگم یه بهار خواب برامون درست کنن عوض سهم مغازم  کنار مامانم 

شوهرم گفته هر وقت جداشی مهریه و خرجتونو میدم

پس چرا جدا نمیشی چه سایه سری که یک محبت نمیکنه یا شایدم میکنه من تو زندگیتون نیستم عزیزم نمیدونم چی بگم ولی ...