2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین که بدتره اون مدت که تو رستوران بود هزار تا راننده و مسافر از اونجا رد شدن

منظورم این هستش که اگر بنظر همسرتون محیط رستوران بد بوده در هر صورت خود همسرتون هم نباید اونجا غذا میخوردن غذای هر سه نفرتون رو میگرفتن، تو ماشین یا تو پارکی یا هرجای دیگه که صلاح میدونستید کنار هم میخوردید

چندتاعلت میتونه باشه. .....اینکه ازوجودشون خجالت میکشه حالابه هردلیلی تواقوام یکی هست متاسفانه ...

چجوری ار گلوشون پایین‌ میره برای زنو بچه نخرن شده شوهر من نخوره ولی اول‌ بدیم بچه بعد من چقد سنگدلن بعضی ادما

چرا خودتو نزاشت اخه وام ازدواجم میدن میتونستی یه قسمتی رو با اونم بخری

بابام معتقده که نه خودش خرج میکنه نه ما. وگرنه من خودم خسیس نیستم، قبلنا که کار نمیکردم گاها حتی پوله تاکسی هم نداشتم .... اگه مریض میشدم کلی دعوام میکرد سره یه دکتر عمومی بردن.

دست هر کسی که لایکم میکنه بشکنه

خب باهم بودن اینا

اگه همه تو ماشین بودن یا ادم شکاکیه یا ادم کند اخلاقیه که دلش نمیخاد خانوادش خوش بگذرونن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چجوری ار گلوشون پایین‌ میره برای زنو بچه نخرن شده شوهر من نخوره ولی اول‌ بدیم بچه بعد من چقد سنگدلن ...

برا خودشم خرج نمیکنه. 5 تا خونه داره و دو تا زمین. فقط پس انداز میکنه..... خیلی دوس دارم مهاجرت کنم و راحت شم از مشکلات خانوادگیم

از خودش خجالت بکشه مگه خودش چیه بچه دسته گل من خجالت میکشه

چی بگم بخدا چه چیزایی که آدم میشنوه من بودم جوری درستش میکردم که میفهمید چی نامرد و بی معرفت خوب اگه قراره به این ننگی ببرت رستوران هم خودش تنها بره کوفت کنه برای شما بخره بیاره خونه بخورین . چقدر عجیب بود برام . 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
چی بگم بخدا چه چیزایی که آدم میشنوه من بودم جوری درستش میکردم که میفهمید چی نامرد و بی معرفت خوب اگه ...

همیشه همین  کارو میکنه اینبار باهم بودیم رفتیم سرویس بهداشتی گفت بشینید ماشین میام رفت خودش خورد برا ماهم لقمه گرفت اورد

چرا خودتو نزاشت اخه وام ازدواجم میدن میتونستی یه قسمتی رو با اونم بخری

اخه نامزدمم ادم خوبی نبود ... پسری که بخاطر جهیزیه همه چیو به هم میزنه اصلا ارزش ادامه دادن نداشت. من توبه کردم از ازدواج

اخه نامزدمم ادم خوبی نبود ... پسری که بخاطر جهیزیه همه چیو به هم میزنه اصلا ارزش ادامه دادن نداشت. م ...

اینجور نگو انشاالله ادم مناسب سر راهت قرار میگیره ازدواج میکنی خوشبخت میشی