2777
2789
عنوان

بچه ها کی حس ششم اش قویه 🦦

1865 بازدید | 381 پست

بگو لباسم چه رنگیه ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

تیره؟

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرد قناری

نه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

سبز یا نارنجیحس ششم نیستم حس کردم😁

آره سبزه آفرین 

سبز یا نارنجیحس ششم نیستم حس کردم😁

حس میکنی پیام میده باز ؟ 

حس میکنم نه..یعنی ۵۰ ۵۰ حسم ولی فکر کنم احتمال اینکه پیام نده بیشتره

وای یعنی جواب پیامم رو نمیده 🥲

اینکه خیلی بده 

چه چیزای مثبتی ازم میفهمی

شخصیتت جوریه که حس منفی ازت میگیرن 

اما ذاتا اونقدرام ادم بدی نیستی فقط شرایط اینطور بارت اورده و مظلومی تا ظالم

اینو حس کردم فقط🙏

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
حس میکنم نه..یعنی ۵۰ ۵۰ حسم ولی فکر کنم احتمال اینکه پیام نده بیشتره

اران کی بهم زنگ میزنه .دلم پوسید

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
وای یعنی جواب پیامم رو نمیده 🥲اینکه خیلی بده

خدا کنه جوابتو بده من خودم از یکی خوشم میاد خیلی حالم خرابه

دور و ورش پر دختره رنگو وارنگه اصلا منو نمیبینه😥

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱