2777
2789
عنوان

شوهرم بهم فوش داد

156 بازدید | 19 پست

همیشه بد دهنه هشت ساله بود دهنه ولی من هنوز عادت نکردم هنوز انقد قوی نشدم که گریه نکنم و ناراحت نشم 

گفت رفتی بیرون برام حوله بگیر منم یکی گرفتم براش شد 500 یکم پیش رفت دوش گرفت گفت بده دادم حوله رو گفت چقدر گفتم 500 برگشت گفت همیشه باید کلاه سرت بزارن گفتم 500تومن پول به پیتزاس الکی گیر نده میگه گ*وه خوردی رفتی اینو گرفتی فقط تونستم بغض کنم 

خدایا دارم تاوان کدوم گناه پس میدم انقد عصبی شدم که نتونستم با پسرم کار کنم درساشو فقط رفتم ظرف شدم و گریه کردم دارم متلاشی میشم ....

این مردا رو خدا لعنت کنه که فق برای عذاب زن آفریده شدن

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد حالم بده که بدنم به جوون شده

درکت میکنم بخدا این شوهر ذلیل مرده منم همین جور زجرم میده که الهی خبر مرگشو بهم بدن

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

انقد حالم بده که بدنم به جوون شده

باورت میشه کل موهام داره سفید میشه تو سن کم

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای.

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

باید به خودش میدادی خرید کنه وقتی اینجوریه کلا از این به بعد گفت چیزی بگیر واسم بگو خودت بگیر 

الانم ناراحتی نداره بیخیال هرچی گفته به خودش گفته خودتو با پشرت و کارای دیگه مشغول کن

باید به خودش میدادی خرید کنه وقتی اینجوریه کلا از این به بعد گفت چیزی بگیر واسم بگو خودت بگیر الانم ...

آبجی این همون مردیه چهار تومن فقط داده مزه عرق خورده 

500تومن براش هیچی نیست قصدش اینه منو اذیت کنه بگه بی عرضم

چرا اینجوریه حقشونه مثل بقیه زنا خرج های سنگین رو دستشون بزاریم

اره بخدا

آخ اخ چرا باورم نشه 25سالمه منو ببینی انگار پنجاه سالمه انقد شکسته شدم آنقدر فهمیدم آنقدر کشیدم

بقران اگ ارزش دارن ما اینجوری بشیم به خاطرشون