2777
2789
عنوان

معلمی واقعا شغل سختیه

120 بازدید | 17 پست

همه از بیرون میبینن تعطیلات و سه ماه تابستونو ولی واقعا خیلی استرس داره 

اینکه با ۴۰ تا دختر نوجوون سروکله بزنی

درسارو باتوجه به ضعیف بودن دانش آموزا به بودجه بندی برسونی هرروز کلی برگه تصحیح کنی

اعتراض الکی اولیا رو تحمل کنی

حرفای مدیرمعاونو هضم کنی و...

فقط خواستم دردودل کنم لطفا گارد نگیرید

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مدیر و معاون چی میگن

خیلی چیزا 

چرا کلاس شلوغه چرا نمره ها پایینه چرا کلاس. کثیفه چرا طرح درس ننوشتی و...

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مثل شوهر من. برو هنرستان. دوره دوم دوروز درهفته. خخخخکلا دنبال درس نیستن معلم درس عمومی

با دخترای دبیرستانیم سخته کناراومدن🥲

امیدوارم دبیر با شخصیتی باشید حداقل و به بچه ها به هیچ عنوان توهین نکنید یا یکم راه بیاید

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

امیدوارم دبیر با شخصیتی باشید حداقل و به بچه ها به هیچ عنوان توهین نکنید یا یکم راه بیاید

هیچوقت تواین دوسال بهشون توهین نکردم نهایت داد زدم اونم سرهمشون نه یه دانش آموز خاص

هیچوقت تواین دوسال بهشون توهین نکردم نهایت داد زدم اونم سرهمشون نه یه دانش آموز خاص

اینجوری ک بدتره 😐🤣

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙