2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خبرو میشنوی بپذیربعد صبر کن تا ثابت بشهنه اینکه بیای یقه بدری که نه من سر فلانی قسم میخورم من این ...

بپذیر بعد صبر کن که ثابت بشه🙄

آدم قضاوت نکنه وبعدش شرمنده دیگران بشه بهتره که قضاوت کنه وبعدش خیلی شرمنده خدا بشه

هیچ وقت معلوم نمیشه چه اتفاقی افتاده هیچکس هم جز خودشون نمیدونه کی مقصره 

چون هر دوتاشون فقط ادعا میکنند برای حرف‌ها و‌ادعاهاشون هیچکدوم مدرکی ندارن 

برای همین طرفداری یا مقصر دونستن هر کدوم قضاوت بی دلیل و نااگاهانه است 

به ما هم ربطی ندارع ‌من فکر میکنم حتی قاضی پرونده هم تا آخر نمیفهمه جریان چی بوده 

حق بخدا😅

انگار رو پیشونیش نوشته: معصوم😂

یه سلبریتی مافنگی الدنگ مثل بقیه ی سلبریتی ها

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یارو ده تا دختر دورو برشه مگه ندیدس بخواد به یکی تجاوز کنه .دختره نصف شب رفته اونجا عشق و حال کرده ح ...

وقتی از هیچی خبر نداری اسمون ریسمون نباف نمیدونم به چی اعتقاد داری کارما قیامت چوب خدا هرچی این حرفا تاوان داره سر خودتونم بیاد همینا رو نمیگین نه من میدونم چی شده نه تو پس بهتره درباره مردم بدگویی نکنی و شعور داشته باشی. ضمن این که حواست باشه کی پاشده رفته کانادا😂

یارو ده تا دختر دورو برشه مگه ندیدس بخواد به یکی تجاوز کنه .دختره نصف شب رفته اونجا عشق و حال کرده ح ...

چه ربطی به ندید بودن داره

وقتی هنوز از پلیدی ذهن کسی که تجاوز میکنه چیزی نمی دونید حرف الکی نزنید

طرف مشکل روانی داره که تجاوز میکنه

تجاوز از مشکلات روانی طرف میاد نه اینوه دختر دورش نباشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بپذیر بعد صبر کن که ثابت بشه🙄آدم قضاوت نکنه وبعدش شرمنده دیگران بشه بهتره که قضاوت کنه وبعدش خیلی ش ...

حق دارم اظهارنظر کنم که نوجوونا و جوونا بفهمن که گول نخورن

این حرفا هم مال پیرزناست که قضاوت نکن و ...

وقتی از هیچی خبر نداری اسمون ریسمون نباف نمیدونم به چی اعتقاد داری کارما قیامت چوب خدا هرچی این حرفا ...

ببند بابا 

مگه من مثل توام نصف شب برم خونه پسر بعدم ادعا پول کنم .همه مثل تو و خانوادت نیستن نفهم عقده ای گدا گشنه 

خب الان توشمایی قدرت تجزیه داری.دوتا داستان مختلف تعریف کرده دخترهکلا داستانش غیر قابل باوره نه موض ...

یه دختر دیگه هم گفته پژی جونت بهش تجاوز کرده و یه روزنامه ی فرانسوی هم خبرش رو کار کرده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...