2777
2789
عنوان

امروز یه ویژگی آدمای موفق رو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست
نه حاضر نیستم چون ی بار ب دنیا میام قرار نیست خودمو محدود کنم تا ب هدف خاصی برسم باید تو زندگی لذ ...

حداقل برای چند ماه ادم میتونه 

تا بره دانشگاه و به اصطلاح خودمونی خرش از پل رد شه😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

حداقل برای چند ماه ادم میتونه تا بره دانشگاه و به اصطلاح خودمونی خرش از پل رد شه😂

خب رفتم دانشگاه  معدلم ۱۹بود ولی برا رسیدن ب چیز خاصی نبود   الانم ی شغل معمولی دارم متاهلم  کاملا معمولیه زندگیمون  ولی راضیم   خداروشکر       هیچی نباید حسرت بشه واسه آدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس ندارم درس خوندن موجب منزوی شدنم بشه خیلس اجتماعیم ولی درسمم میخونماین چند ماه باقیمونده باید ...

من به روابط اجتماعی هم میرسیدم ولی از اول خودم انتخاب میکردم

با بعضی دوستام حال میکردم از این سر شهر به اون سر شهر هم میرفتم ولی اگه از کسی خوشم نمی اومد سلامم نمیکردم بهش

من به روابط اجتماعی هم میرسیدم ولی از اول خودم انتخاب میکردمبا بعضی دوستام حال میکردم از این سر شهر ...

همینجوری خیلی بهتره

واقعا بعضی ادما ارزش رفاقت و دوستی ندارن

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...