2777
2789
عنوان

چیه خیلی ها جبهه گرفتین بر علیه من

105 بازدید | 13 پست

کلاس و  دبیرستانی 

یا نمی‌دونم پنکه چرخشی هستی و چرا همش تاپیک تکراری می‌زنی 

من همه منظورم نیست ولی خیلی از اونایی که اومدن تو تاپیک‌ها به من بی‌احترامی کردن من چه جوری جوابشونو دادم 

واقعا نمی‌فهمم آقا مگه من دارم از سفره شما می‌خورم مگه دارم از پول شما می‌خورم، سهمیه تاپیک خودم دلم می‌خواد تاپیک تکراری بزارم تا خیلیا شرکت کنن اگر از موضوع تاپیک بعضیا خوششون نمیاد چرا میان بی‌احترامی می‌کنن 

تا چیزی هم بهشون میگیم سریع میگن ادب نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالا جوش نزن

نه خب اگر به بی‌احترامی کردن باشه منم بلدم یه جوری با طرف حرف بزنم که تا سه روز اصلاً سمت گوشیشم نره 

منتها میگم آقا زشته وقتی میشه محترمانه حرف زد چرا بیام فحش بدم به طرف😐

سهمیه تاپیک خودتونه ولی سایتم عمومیه عزیزممدام پشت سر هم یک موضوع رو تاپیک میزنید خب ممکنه کسی اطلاع ...

می‌دونم منظور شما چیه 

شما میای نظر میدی من تشکر می‌کنم ازت بعدش دوباره تاپیک می‌زنم دو نفر دیگه جدید میان نظر میدن اینجوری

بعضیا اصلاً یه جوری غیرتی میشن انگار که مثلاً نمی‌دونم اصلا چجوری بیان کنم 

اوکی👩‍🦯

ععهههه شما مهندسی کامپیوتری؟من تازه میخوام برم اگر زحمتی نیست بیا تاپیک یکی مونده به اخرم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

ععهههه شما مهندسی کامپیوتری؟من تازه میخوام برم اگر زحمتی نیست بیا تاپیک یکی مونده به اخرم

خیر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

می‌دونم منظور شما چیه شما میای نظر میدی من تشکر می‌کنم ازت بعدش دوباره تاپیک می‌زنم دو نفر دیگه جدید ...

درسته عزیزم ولی معمولا اولین تاپیک بیشترین مشارکتو دارن تا تاپیک های بعدی البته اینجور ک من دیدم ولی خب گاهیم ممکنه تو تاپیک دوم مشارکت بیشتر باشه

آواکادو سایت🥑