2777
2789
امشب موقع خوندن زیارت عاشورا دعاتون میکنم منم بعد از پاییز ۴۰۲ یه ادم افسرده مریض شدم شما هم برای من ...

عزیزمممم درکت میکنم ،،،قربونت برممم حتما برات دعا میکنم دوتا تخم مرغ شنبه زا یکشنبه زا هم میشکنم برای دوتامون این سنگینی از رومون برداشته شه 🥺

چندتا آیت الکرسی هم میخونم الهی خوب شیم هردومون😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم درکت میکنم ،،،قربونت برممم حتما برات دعا میکنم دوتا تخم مرغ شنبه زا یکشنبه زا هم میشکنم برا ...

من که امروز رفتم دانشگاهمون یه وقت روانشناس و روان پزشک گرفتم انقد حالم بده 

مبتلام به وسواس بیمار پنداری یه ماه پیش میخواستم بینمی عمل کنم به خاطر مشکل تو آزمایشم کنسل شد و نشد چند روز قبلشم کسی که خیلی دوسش داشتم ولم کرد 💔

منم یه صدقه میدم برا دوتامون

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
من که امروز رفتم دانشگاهمون یه وقت روانشناس و روان پزشک گرفتم انقد حالم بده مبتلام به وسواس بیمار پن ...

منم همینطور دیگه آلپرازولام شروع کردم یه سری ازمایش و اینا باید بدم ببینم مشکل چیه گوشم سنگین شده سنی ندارم واقعا😭

حتما چشم خوردی  من خودم اعتقاد خیلی دارم و برای خودم معتقدم دعا گذاشتن اسمت رو بده که برات تخم مرغ بشکونم سنگینی ها رفع شه برای خودم شکستم یکم از نظر درد و اینا بهتر شدم 

ممنونم عزیزم🥺❤️

منم همینطور دیگه آلپرازولام شروع کردم یه سری ازمایش و اینا باید بدم ببینم مشکل چیه گوشم سنگین شده سن ...

دکتر رفتید؟برای گوش

ریحانه🩷 

اسم شما چیه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂