2777
2789

بچها ما تو دوران عقدیم و همسرم جدیدا اومده تو شهر ما 

کار می‌کنه و تو شرکته

از وقتی اومده هر روز مادرش و خواهرش زنگ میزنن که کی

میای در صورتی که مامانش تا وقتی شوهرم اونجا بود

اصلا حسابش نمیکرد و همیشه من به چشم میدیدم و خودشم می‌گفت

جوری شده که هروقت۵شنبه جمعه تعطیل باشه همسرم

میگه بریم اونجا مامانم دلش تنگ شده

خواهراشم زنگ پشت زنگ

در صورتی که بیارم نشده بمن زنگ بزنن یا بمن بکن بیا😐

اینجوریه که از وقتی اومده اینجا تازه عزیز شده براشون

بنظرتون چطوری میتونم با سیاست کاری کنم این رفتارشونو

کمتر شه دیگه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه دردیه که بعد ازدواج پسر خانواده شوهر میگیرن اسمش هست درد بی درمون. دنبال درمون هم نباش گلم.

خیلی بده اصلا آرامش نزاشتن برام شوهرمم هی میگه کارم بده

فلانه از وقتی اینا هی زنگ میزنن بیا 😐

خیلی بده اصلا آرامش نزاشتن برام شوهرمم هی میگه کارم بدهفلانه از وقتی اینا هی زنگ میزنن بیا 😐

ببین همشون همینن تازه یادشون میفته یه پسری هم دارن. وگرنه قبل ازدواج نه پسره کاری برای ننه و خواهراش می‌کرده نه اونا نه دلتنگ هم میشدن. 

شوهر من میگه مجرد بودم همیشه اون گوشه پیش تلویزیون می‌خوابیدم یکی نبود یه پتو بندازه روم ولی الان صدتا دلسوز پیدا شده براش. 

عزیزم پسره ۲۴ ساعته باهات هست و اون پسره بی خانواده نیست ار کوچه پیدا نشده که خانواده نداشته باشه معلوم خانواده اش دوستش دارن و براشون مهم هست پسرشون همینطور که تو خانواده داری اون هم خانواده داره لطفا از الان دنبال این نباشین که بخواین ارتباط اش رو قطع کنی پس فردا تو هم مادر میشی یا خواهر شوهر