2777
2789
عنوان

این چه مسخره بازی هست

171 بازدید | 16 پست

دو روز پیش رفتم شال گرفتم ۹۷۰ تومن.

اینهمه گفتم یک ریال تخفیف نداد.

الان تو پیجش زده تخفیفی شالها ازامروز تا فردا ۵۹۰ تومن.

یعنی اعصابم ریخت به هم.

یعنی گ...یاندی رابرت😒🤦‍♀️

خیلی عصبانیم خیلی.

خاک توسرت .عمرا دیگه بیام مغازت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دیگه ازشون خرید نکن

دیگه پامو نمیزارم اونجا.نکبت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاندی. رابرت رو بهم توضیح میدی؟ یمدته همه ب زبونشون افتاده ترکی هست؟

اره😆

یعنی فلان جام سوخت رابرت

ماهم یه فروشگاه اینجا داشتیم کوله پشتی هاشو میداد یکو نیم یا دو تومن اخر شهریور همه رو قیمت گذاشت ۵۰۰ تومن 💔😂 متاسفم براش

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اول بهش بگو پیام تخفیفش را ریپلی کن و دفعه ای دیگه درکار نیست دورشون را خط بکش برای خرید

اره الان میرم مینویسم.تازه دو تا برداشتم منه خنگ😓

شاید به سری جنس های محدود رو تخفیف زده نه اون مدلی که شما خریدی

اینا خودشون دونه ۵۰ میخرن این همه میکشن روشون 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

شاید به سری جنس های محدود رو تخفیف زده نه اون مدلی که شما خریدی

دقیقا همون مدل بود.همه رنگاشم داشت

ماهم یه فروشگاه اینجا داشتیم کوله پشتی هاشو میداد یکو نیم یا دو تومن اخر شهریور همه رو قیمت گذاشت ۵۰ ...

خیلی بده ادم خیلی ناراحت میشه واقعا.

اینا خودشون دونه ۵۰ میخرن این همه میکشن روشون

اینکه صد در صد من مشغول سیسمونی خریدنم نمی‌دونم با برند دانالو آشنایی دارین یا نه هیییییچ جا کمتر از ۲۳۰۰پنج تیکه ی دانالو رو نمیدن من دو روز پیش از یه فروشگاه که داشت جنسارو جمع میکرد خریدم ۵۰۰

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه صد در صد من مشغول سیسمونی خریدنم نمی‌دونم با برند دانالو آشنایی دارین یا نه هیییییچ جا کمتر از ...

خداروشکر که شما تونستید با قیمت منصفانه برای نینی خرید کنید💝🥲 قدمشم مبارکه