2777
2789

دوستان من موافقم کسی بچش مریضه نباید بره مدرسه 

اما موافق نیستم کسی بچش مشکوک به مریضیه رو هم نفرسته مدرسه

اون روز حس کردم داره مریض میشه بش یه سرماخوردگی کودک دادم ماسک زد رفت مدرسه 

خوبم بود مریض هم نبود یا نشد تموم شد رفت 

امروز دوباره سردرد داشت گفت مامان من نمیرم مدرسه 

خانوم دعوام میکنه میگه واسه چی اومدی مدرسه 

گفتم برای چی دعوا

گفت اون روژم ماسک زدم دعوام کرد گفت چرا اومدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روز حس کردم داره مریض میشه بش یه سرماخوردگی کودک دادم ماسک زد رفت مدرسه خوبم بود مریض هم نبود یا ...

در حالیکه من می‌دونم خسته بود ظهر نخوابیده بود سردرد داشت یعنی نود درصد احتمال اینو میدادم 

حالا من به خاطر اون ده درصد نمی تونم بچه رو نفرستم  اتفاقا ماسک میدم که اگه احتمال شروع مریضی داشت مشکلی پیش نیاد

و واقعا همون حدسی بود که زدم

به عنوان یک معلم هم با نظر شما موافقم هم معلم بچه ات

نفرستید عقب میفتن . بفرستین هم بقیه مریض میشن .بعضی بچه ها ایمنیشون ضعیغه سریع مریض میشن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان امروز من گفتم حالم خوبه رفتم دانشگاه اسهال شدم بین نمیتونم برگردم مشکوک هم نباید بره

نباید میخندیدم😂😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
به عنوان یک معلم هم با نظر شما موافقم هم معلم بچه اتنفرستید عقب میفتن . بفرستین هم بقیه مریض میشن .ب ...

عزیزم به نظرت من چیکار می تونم بکنم من خودمم شاغل و معلمم نمی تونم هر روز بچه رو به بهونه ی اینکه ممکنه ده درصد مریض باشه نفرستم مدرسه و تنها بزارمش

خداروخوش میاد به نظرت؟

نمی‌دونم این موضوعو چطور به مادرای بچه ها که پیغام پسغام می‌فرستند حس کردید مریضن نزارید بیان 

به نظرم این زورگویی یک طرفس 

من بچه بالای پنجاه درصد حس کنم مریضه نمیفرستم و براش یه برنامه می چینم ولی واقعا اینوری هم بخوام برنامه بریزم اصلا نمی صرفه مدرسه ثبت نام کنم 

مدرسه غیر انتفاعی هم می ره 

شما که معلمی جای من بودی چیکار می کردی

به نظرت با مدیر مدرسه صحبت کنم ؟!

عزیزم به نظرت من چیکار می تونم بکنم من خودمم شاغل و معلمم نمی تونم هر روز بچه رو به بهونه ی اینکه مم ...

با خود معلم صحبت کن بگو فقط جهت احتیاط به بچه ام ماسک دادم وگرنه خدا را شکر  علائم  دیگه بیماری نداشته.  البته خب نهایت میتونن یه صندلی تک نفره براي دانش آموزانی که علائم دارن بذارن توی کلاس  یا اون روز تک نفره بشینن 

من که خودم هر سال به خاطر بچه هایی که رعایت نمی‌کنند مریض میشم و مشکل هم اینجاست هر بار هم نمیشه مرخصی گرفت و نرفت سرکار.   الانم خیلی هوای بدیه . ما هنوز کولر روشن می کنیم دانش آموزان هم جنب و جوش زیاد دارن گرمشون میشه میان جلوی باد مستقیم کولر  ‌سرما میخورن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱