2777
2789
با ۸،۹ ساعت؟واقعاااایعنی منی روزی ۱۳ ساعت میخونم میارممم؟؟؟

انشاالله میاری. روال هرکس کتفاوته. من این قدر خوندم اوردم شاید یه نفر باشه 15 ساعت بخونه بیاره یه نفرم 7 ساعت بخونه بیاره. همین طوری ادامه بده انشااله سال بعد بیای دانشگاهمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من اگه از الان شروع کنم میارم؟ حالا پزشکی نه ولی رشته های تاپ رو؟سطحم متوسط رو به پایینه و ای ...

نه بابا اشکال نداره. اگر میخوای قبول بشی پروسه 2 سال ببند. سال اول فقط برای نهایی بخون چون معدل از کنکور بیشتر تاثیر داره. سال بعد فقط 4 درس رو تست بزن . چرا گفتم 2 سالع؟ چون تایمت تا امتحان نهایی و کنکور طوری که فقط باید روی یکیش تمرکز کنی.

امیدوارم من خودم دوازدهمم نمیدونم کتابا چه رنگی هستن کلی کتاب خالم داده بود بهم همرو دادم اینور اون ...

پس هدفت چیه؟

کارآفرینی و شغل آزاد؟

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
پس هدفت چیه؟کارآفرینی و شغل آزاد؟

من هدف داشتم هدفمم پزشکی بود حتی اطرافیان میگفتن قطعا به ی جایی میرسی ولی بعد بستری شدنم تو بیمارستان کلا متنفر شدم الان هدفم همون شغل ازاده