2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم خیلی تاثیر داره من خودم به چشم دیدم

مهم ترین رکن همینه

هرکسی توی یه چیز استعداد داره. همونطور که به زور نمیشه خواننده شد، به زور پزشک شدن هم غیر ممکنه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
مهم ترین رکن همینههرکسی توی یه چیز استعداد داره. همونطور که به زور نمیشه خواننده شد، به زور پزشک شدن ...

من خودم دوتا پسر خالم دانشجو دندونن یکیشون درسخون تر بود ولی رتبه اونکه کمتر درس میخوند خیلی خیلی بهتر شد

من پاره شدم تا اوردم.

افرین بهتون 🌹چه رشته ای؟؟ چه دانشگاهی؟؟ 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من خودم دوتا پسر خالم دانشجو دندونن یکیشون درسخون تر بود ولی رتبه اونکه کمتر درس میخوند خیلی خیلی به ...

دقیقا همچین چیزایی هست... 

ولی تلاش هم خیلی مهمه نباید ازش غافل شد

امیدوارم استارتر قبول شه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
مشاوره برنامه دادههمین الانشممم حس میکنم دیگه جون ندارم واقعاهمینقدر خستهاز صبح که بیدار میشم میخونم ...

مشاورت خیلی کار اشتباهی میکنه عزیزم منم پارسال همین بلا سرم اومد ...

کل تابستون ۱۳ ساعت اینا خوندم تا آبان ماه بعدش واقعا به قدری خسته شدم دیگه کلا گزاشتم کنار دلم زده شده بود از درس..

اما امسال از یه مشاور معروف برنامه گرفتم روزی ۸ ساعت مفید کافیه صب ساعت ۸ تا ۱۰ شب اینا 

جمعه ها هم نصف روز استراحت

دقیقا همچین چیزایی هست... ولی تلاش هم خیلی مهمه نباید ازش غافل شدامیدوارم استارتر قبول شه

امیدوارم من خودم دوازدهمم نمیدونم کتابا چه رنگی هستن  کلی کتاب خالم داده بود بهم همرو دادم اینور اونور از بس درسنخونم