2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ولی خییلی وقتا دعای من برای بقیه جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 58 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۴ میلیارد  پول بده همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏.

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن  شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم).

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمیه 

دعا کن خودم و خواهرم تنبلی تخمدان و افسردگیمون خوب بشه 

خونه بخریم 24 ساله مستاجریم 

پولدار بشیم بریم سفر های زیارتی کربلا و نجف و مشهد 

دشمنانمون نابود بشن و شرشون به خودشون برگرده

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم همین روزا اول ماشین سمند سورنش و بعد ماشین پرایدشو  همین روزا بفروشه و یه ماشین پژو۴۰۵ یا نهایتا پژو پارس نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم و نصب کنیم و اصلا گرما نکشیم 😭پدرم خیلی خسیس و بد دل اصلا فکر ارامش و راحتی مون نیس😭😭...

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام کاملا رابطشون با هم قطع شه چه رفت و آمد حضوری چه تو فضای مجازی اصلا با هم دیگه هیچ رابطه ای نداشته باشن،خیلی کثیف و اهل سواستفاده هستن و زندگی خراب کن هستن 😭

پدرم برا ما حاضر نمیشه ببرتمون دکتر ، حاضر نمیشه ببرتمون تا خونه مادربزرگم ، همش آبرومونو. می بره و بهمون تهمت می زنه حتی لباس برامون نمیخره حتی خورد و خوراک خوب نمیاره هزار تا مریضی و درد جسمی داریم ولی برا خواهر و برادراش و بچهای خواهر و برادراش و زن برادراش همه کار کرد 

اصلا نه پدرم نه عمه هام و نه عموهام و نه بچه های عمه هام و عموهام رو حلال نمی کنیم😔💔

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام خیلی ذلیل و بدبخت و بیچاره کنه و محتاج من و عزیزانم شن💔😭🙏..

عزیزم من و خواهرم  توی مدرسه غیر انتفاعی با حقوق خیلی کم درس میدیم تو رو خدا دعا کن انشالله همکارامون خیلی بهمون احترام بزارن  و باهامون خوش برخورد باشن و اصلا من و خواهرمو دست کم نگیرن و هیچ وقت هیشکی نتونه زیر آبمون رو نزنه و من و خواهرم خیلی زیرک و باهوش بشیم و بی دست و پا و بی عرضه نباشیم 😭 و من و خواهرم اصلا ساده و مظلوم و بی زبون نباشیم و به هیچ شخصی و هیچ‌جا سواری ندیم اصلا😭

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم همین روزا اول ماشین سمند سورنش و بعد ماشین پرایدشو همین روزا بفروشه ...

ای خدا قربونت برم من

انشالله ازدواج دومت با عشق و خوشبختی باشه هم تو هم خواهرت

انشالله خدا پدر تو ب راه راست هدایت کنه و مادرت سالم و سلامت باشه 

انشالله خییلی زود استخدام ی  شغل خیلی خوب بشی هم‌شما هم خواهرت و خیلی خوشبخت باشین و خیییییییییلی پولدار بشی فداتشم

امیدوارم مشکل دندونات هم خیلی زود حل بشه و خوب بشن

از ته قلبم برات دعا میکنم خواهر💚

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

سمیه دعا کن خودم و خواهرم تنبلی تخمدان و افسردگیمون خوب بشه خونه بخریم 24 ساله مستاجریم پولدار بشیم ...

اانننشالله حاجت روا باشید💚

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و همین روزا بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹....

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام کاملا رابطشون ب ...

میدونم درکت میکنم

ولی هیچوقت برای ذلیل شدن بدترین دشمنت هم دعا نکن چون ب خودت برمیگرده

لطفا دلت رو صاف کن و ببین نعمتهای خدا چقد زیاد میشه من ب این اعتقاد دارم 

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه ...

انشالله اللهی امین💚💚💚