2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر حرف دخترم روزهاست که باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 91 پست
حالا اگر گفته بود بابا خانومه تو رو بغل کرد هیچکدوم نمیگفتین خواب دیده حکم اعدام مرد رو صادر کرده بو ...

ن والا عقل داریم هممون بچه دو ساله قطعا خواب دیده

چه در مورد پدر بگه چه مادر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چه خوب خداروشکر خداکنه دختر منم زبون باز کنه زودتر فقط یه سوال دیگه ببخشید دخترت در طول روز تلویزیون ...

تلوزیون از نوزادی روشن میکردم که ببینه ولی خودش از اول اشتیاقی به تلوزیون دیدن نداره ولی زیاد باهاش حرف میزدم و شعر براش میخوندم، یه مدت زوم میکردم رو یه کلمه و میان بازی و حرف زدن مدام اون کلمه رو تکرار میکردم تا اونو یاد می‌گرفت بعدش میرفتم سراغ کلمه بعدی

کلمه های خیلی آسون که مناسب سن بچه ست، مثلا من به دخترم، بابا، مامان، داداش، پیشی،و کلمه هایی مثل اینا تکرار میکردم، شعرهای کوتاه و راحت براش خیلی میخوندم، الان ماشالله، کلی شعر بلده، آهنگ هرچی تو گوشیم هست و بلده، چون تو کیم چندتا آهنگ تورکی دارم که اونا رو هم حفظه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.