2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی میره خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 40 پست
انقد بره تا سگ محلش کنن

نمیکنن،اگر هم سگ محل کنن براش مهم نبست اصلا بدی ازشون به دل نمیگیره ،مشکل من اینجاست ،مادرش خیلی زرنگ تر از این حرفاست که محلش نده

و خدایی که در این نزدیکیست...
نمیکنن،اگر هم سگ محل کنن براش مهم نبست اصلا بدی ازشون به دل نمیگیره ،مشکل من اینجاست ،مادرش خیلی زرن ...

بايد بیخیال بشی. راهی نداری. با حرص خوردن نابود میشی.

چند ساله ازدواج کردی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد بیخیال بشی. راهی نداری. با حرص خوردن نابود میشی.چند ساله ازدواج کردی؟

نزدیم بیست ساله ،ولی این مشکل من تقریبا از پنج و شیش سال پیش شروع شده ،قبلا اینجوری نبود اصلا ،

بايد بیخیال بشی. راهی نداری. با حرص خوردن نابود میشی.چند ساله ازدواج کردی؟

اونام از خداشونه،من حرص بخورم، هر وقت مادرش من و ببینه ی حرفایی میگه که من حرص بخورم ،حالا خوبه دخترای خودش طلاق گرفتن 

نزدیم بیست ساله ،ولی این مشکل من تقریبا از پنج و شیش سال پیش شروع شده ،قبلا اینجوری نبود اصلا ،

من از اول زندگی این مشکل رو داشتم تا 7 سال. بعدش اونا انداختن مون بیرون تا راحت شدم.

الان باز بعد از 2 سال شوهرم داره شروع میکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من از اول زندگی این مشکل رو داشتم تا 7 سال. بعدش اونا انداختن مون بیرون تا راحت شدم.الان باز بعد از ...

مادر ش از خداشه ،این بره و بیاد ،دوست داره این کار شوهرمو ،ی زن فوقالعاده موذی ،خودخواه ،عوضی ،هزار بار دروغگو ،شر ،توهمی 

مادر ش از خداشه ،این بره و بیاد ،دوست داره این کار شوهرمو ،ی زن فوقالعاده موذی ،خودخواه ،عوضی ،هزار ...

مادرشوهر منم همینطوریه. باور کن یه روزی روی اصلی خودشونو نشون میدن.

طاقت نمیارن ظاهر سازی کنن

مادرشوهر منم همینطوریه. باور کن یه روزی روی اصلی خودشونو نشون میدن.طاقت نمیارن ظاهر سازی کنن

فقط دلم می خواد ی روزی خدا انتقام من و از اینا بگیره ،من که هر کاری کردم زورم نرسید 

فقط دلم می خواد ی روزی خدا انتقام من و از اینا بگیره ،من که هر کاری کردم زورم نرسید

میگیره آجی نگران نباش