2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی میره خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 40 پست
آخه مگه میشه ی مرد پنجاه ساله ،اینقد بره خونه مامانش ،خسته شدم ،مادرشوهر م فوق العاده زن بیخودیه،ازش ...

پنجاه ساله ؟

بنظرم واقعا عوض کردن رفتار این آقا دیگه خیلی سخته .

مگر اینکه با محبت و حرف منطقی بهش حالی کنی که زیاد نره و یا اکه می‌ره ، از زندگیتون همه چیو نداره کف دست مادرش

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اشکارش ابنه که تو خلوتشون همه‌ی جزئیات زندگی از زبونش میکشه ،نمی خوام بفهمه، ،عوضیه

خب رو شوهرت کار کن نگه من همسرم خیلی زیاد میده کلا یه جا هستیم ولی معمولا هیچی نمیگه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مگه میشه ی مرد پنجاه ساله ،اینقد بره خونه مامانش ،خسته شدم ،مادرشوهر م فوق العاده زن بیخودیه،ازش ...

شوهرت ۵۰ سالشه ؟اگه ۵۰ ساله تغیر نکرده پس امیدی نداشته باش بعد این تغیر کنه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب رو شوهرت کار کن نگه من همسرم خیلی زیاد میده کلا یه جا هستیم ولی معمولا هیچی نمیگه

فایده نداره ،کلا مادرش و ی زن ی گناه و دل پاک میدونه که بدی کردن بلد نیست،ولی ی اژدهاست

و خدایی که در این نزدیکیست...
هر دفعه رفت ، شما هم باهاش برو .اینجوری باعث میشه کمتر بره

وای نگو نگو ،قابل تحمل نیستن اصلا ،همم خودش هم دختراش یکیشون تلاق گرفته ،همش خونه مادرشه، اون یکی هم ظاهرا شوهر داره همش خونه مادرش پلاسه

وای دیووانه شدم ،آخه من به ی مرد پنجاه ساله چی بگم ،دیگه بس کن مرد بسه،

عوض نمیشن منم شوهرم ۳۷ سالشه ولی اخلاق های بدش رو تا حالا نتونستم عوض کنم آدم نمیشن اینا من همسرم خداروشکر پول داره می تونه برا خودمون خونه خوب داشته باشیم ولی بخاطر مادرش نمیخواد از داشته های خودش استفاده کنه ۵۰ متر خونه داریم زندگی می‌کنیم با دوتا بچه بخاطر مادرش که جدا نباشه ازش والله ما که نمی دونیم تا کی زنده هستیم وقتی تو جوونی از داشته هامون لذت نبریم تو پیری میخوام چیکار ولی اینو میشه حالی اینا کرد

پنجاه ساله ؟بنظرم واقعا عوض کردن رفتار این آقا دیگه خیلی سخته .مگر اینکه با محبت و حرف منطقی بهش حال ...

گاهی میگم دیگه کم اوردم ،برم دنبال دعا نویس 

عوض نمیشن منم شوهرم ۳۷ سالشه ولی اخلاق های بدش رو تا حالا نتونستم عوض کنم آدم نمیشن اینا من همسرم خد ...

وای خدای من ،دلم میخواد برم در خونش ،جیغ بزنم بگم دس از سر زندگی من بردار 

چی بگم عزیزم.. مرد گنده هنوزم مامانیه

شانس منه خاهر جان ،خدا هم اصلا انگار نه انگار ،فقط نگاه میکنه ،خیلی بدی در حق من کردن در طول این چند سال زندگی