2777
2789

من ۳ ساله که ازدواج کردم و بخاطر محل کار شوهرم خونمون یک استان و شهر دیگه است که تا شهر خودمون ۱۰ ساعت فاصله داره....

چندماه ی بار میریم سر می‌زنیم به خانواده هامون(فامیل نیستیم ولی همشهری هستیم)

😭وقتی از اونجا برمیگردیم تا چند هفته افسردگی میگیرم از جای شلوغ و کنار فامیل و خانواده و عزیزانمون یهو میایم یک شهر غررریب که در حد سلام علیک هم با کسی سروکار نداریم فقط یکی دوتا دوست خانوادگی داریم که همکار شوهرم هستن اونم رسمی و با فاصله چندماه مهمانی همدیگرو دعوت میکنیم..... خیلی سخته گاهی وقتا میگم کاش منم مثل جاریام بیخیال بودم میموندم همون شهر خودمون شوهرم دوهفته می‌رفت سرکار دوهفته میومد پیشم ولی خب من خیلی وابسته شوهرم بودم و دوسش داشتم نتونستم ازش دور باشم😭😭😞همش میگن اگه بچه بیارم سرگرم میشم دیگه توی شهر غریب 

شاید چندماه دیگه اقدام کنم

کیا شرایط منو دارن؟

خیلی حس بدیه چیکار میکنید شما

همش میگم خوشبحال اونایی که محل کار شوهرشون با شهری که خانواده هامون هستند یکجاست و نیاز نیست برن راه دوررر

کاربر قدیمی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایطم مثل شماست توشهرشوهرم غریبم وده سال ازدواج کردم وبچه ای ندارم تازه هم شوهرم رفته سرکاروبخاطراینکه شیفتاش سنگین هستن شبکاری مسره که ازاوندربیاددرس بخونه توتایم درس خوندنش هم نباید سمتش برم چون درگیرمنم والا بادرس خودمومشغول کردم کمی تمیزکاری حوصله باشگاه واینچیزا ذوندارم اسی سعی کن به چیزی که علاقه داری رو کلاسشوشرکت کن

گاهی انسانم آرزوست
منم شرایطم مثل شماست توشهرشوهرم غریبم وده سال ازدواج کردم وبچه ای ندارم تازه هم شوهرم رفته سرکاروبخا ...

عزیزم خودت بچه نمیخوای یا بچه دار نمیشید؟

بچه هم خوبه

کاربر قدیمی هستم

برو کلاسی باشگاهی چیزی سرگرم بشو

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست