2777
2789
عنوان

خانومایی که شهر دور هستید چطور خودتونو سرگرم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
منم شرایطم مثل شماست توشهرشوهرم غریبم وده سال ازدواج کردم وبچه ای ندارم تازه هم شوهرم رفته سرکاروبخا ...

من دوازده ساعت دورم ازخونواده ام تقریبا سالی دودفعه میرم وقتی میرم دیگه دوست ندارم بیام خونه خودم اومجنجاتاچندروزنمی خوابم ازذوق بعد دیگه فقط میخوابم میگم اینجابهم میچسبه مامانم هم غذاهایی روکه دوست دارم میپزه

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم اشتباهه مگه آدم چقدر و چند بار قراره عمر کنه که اونم دورتر از عزیزانش باشه اصلا نمی ارزه

چی بگم خواهر

گفتم فردا بچه دار شم باباش نزدیکش نباشه سخته واقعا

تنهایی مسئولیت زندگی سختع

کاربر قدیمی هستم

عزیزم خودت بچه نمیخوای یا بچه دار نمیشید؟بچه هم خوبه

تاسه سال نخواست شوهرم الان نمیشه البته اونم مادرش میگفت نیارید خرج بچه گرونه من خودم عاشق بچه ام توخیابون یه بچه میبینم انقدرذوق میکنم وبراش شکلک درمیارم

گاهی انسانم آرزوست
تاسه سال نخواست شوهرم الان نمیشه البته اونم مادرش میگفت نیارید خرج بچه گرونه من خودم عاشق بچه ام توخ ...

عزیزم میدونم چی میگی

منم شوهرم نمی‌خواد بچه ولی دیگه چندماه دیگه باید راضیش کنم

کاربر قدیمی هستم

بنظر منم اشتباهه مگه آدم چقدر و چند بار قراره عمر کنه که اونم دورتر از عزیزانش باشه اصلا نمی ارزه

حرفت تاابدحق ولی من عاشق شوهرم شده بودم اگه یه ازدواج سنتی یابدون عشق بودقطعا پیش خونواده ام می موندم مگه ادم چقدرمیخوادزنده بمونه ولی همین غریب بودن خیلی حساس وشکسته ام کرده وزودرنج شدم وهمیشه ترس ازدست دادن عزیزامودارم

گاهی انسانم آرزوست
حرفت تاابدحق ولی من عاشق شوهرم شده بودم اگه یه ازدواج سنتی یابدون عشق بودقطعا پیش خونواده ام می موند ...

دقیقا منم مثل شما

عاشقانه ازدواج کردم واسه همین نزدیک شوهرمم و دوری از عزیزانمو تحمل میکنم.....

وگرنه جاریام که سنتی ازدواج کردن هیچ حسی به شوهر ندارن حتی یک تولد برا شوهر نمیگیرن فقط بفکر پول هستند و دور از شوهر زندگی میکند....

کاربر قدیمی هستم

سختم بود هنوزم هست البته بستگی به بچه داره دختر من خیلی جیغ جیغوعه از اون بچه اروما نیست اگه اروم با ...

عزیزم دوران بارداری خودت اروم بودی یا نه؟ چون میگه اگه مادر توی حاملگی آرامش داشته باشه بچه هم اروم هست

کاربر قدیمی هستم

عزیزم دوران بارداری خودت اروم بودی یا نه؟ چون میگه اگه مادر توی حاملگی آرامش داشته باشه بچه هم اروم ...

اوایل اروم بودم تا شش ماهگی ولی یکم حاملگیم پرخطر شد استرس کشیدم درکل افسرده شده بودم دوری از خانواده. تنهایی اینجور چیزا بعد زایمان هم باز همین داستان ها و افسردگی بیشتر و ناراحتی سر دخترم که کم وزن بود