2777
2789
واقعا؟موهات چقدره؟من 20 ساله موهامو کوتاه نکردم.از ده سالگی بلند بوده

حجمش زیاده اندازه سه چهار انگشت کوتاه کنم میشه دو مشت

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

منم پارسال پسرونه زدم اتفاقا خیلیم باهاش حال کردم در حدی ک هررر ماه بعدش کوتاه میکردمشهریور دوباره ر ...

خیلی زیاد بود موهام خستم کرده بود یبارم حنا گذاشته بود یکم قرمزی میزد بخاطر همین دلمو زده بود

من حجابم خیلی پوشیدس استایل اسپرت نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کوتاه میکردی گریه نمیکردی 

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

واقعا؟موهات چقدره؟من 20 ساله موهامو کوتاه نکردم.از ده سالگی بلند بوده

خیلیییی بلند بوده پس 

اولین قیچیو که زد پشیمون شدم😭

حداقل می‌فروختی  دلت نسوزه

زیادم بلند نبود هی نوکشو میزدم تا کمرم بود

۱۰ سال خیلیه من دو سال میزارم میرسه به کمر

خیلی طول میکشه تا بلند بشه😭

نه بابااااااا 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

خیلی زیاد بود موهام خستم کرده بود یبارم حنا گذاشته بود یکم قرمزی میزد بخاطر همین دلمو زده بودمن حجاب ...

لباسای خونگی میشه 

با سشوار موهاتو حالت بده خیلی قشنگ میشه یه تنوعه 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

۱۰ سال خیلیه من دو سال میزارم میرسه به کمر

نه منظورم این بود تا حالا انقد کوتاه نکردم همیشه بلند بوده حالا یبار کمتر یبار بیشتر پسرونه اخرین بار 10 سالگی بود

ینی دو ساله میرسه کمرم؟

رشدشون خوبه کلا