2777
2789
عنوان

سر قبر بابام گریه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 53 پست

خودم سر مرگ دو تا از اقوام نزدیک گریه نکردم

یکیش چون خیلی کوچیک بودم و تقریبا هیچ زمانی رو با هم نگذرونده بودیم

اون یکی هم چون بنظرم آدم درستی نبود

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اخ اسی اون روز که  فهمیدم بابام رفت 

برای یه لحظه حس کردم دیگه نمیتونم نفس بکشم تو شوک بودم اصلا باورم نمیشد وقتی بابام و کفنپوش دیدم یعنی گفتم دیکه همچی تموم شد.. دیگه بابا ندارم💔

این حس رو برای هیچ دختری نمیخوام چون میدونم پاره ی تن یه دختر باباشه

الهی که همه ی باباها تنشون سالم باشه  

خدای رنگین کمان🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من ۴ساله هنوز نتونستم با نبودنش کنار بیام 

یه خلا خاصی تو زندگیم درست شده،

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من سر هرمرگی همینممنطقا مرگ حقه هرکسی ی روزی باید برهتهش احساسی شم دو سه قطره اشک شیون و زاری و چنگ ...

خدا نیاره حتی عزیزات؟حتی جوان ؟واقعا همه قبول داریم مرگ حقه ولی با مرگ هر کسی نمیشه به راحتی کنار اومد بلخره مرگ عزیز آدم با مرگ غریبه فامیل خیلی فرقش هست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

همه ی اینا بستگی ب روحیه ی فرد داره 

شاید این گریه نکردم براشما خوب باشه ولی برا یکی دیگه بعدها مشکل ساز بشه 

منم سر فوت یکی از عزیزانم تو جمع گریه ام نیومد ولی امان از تنهایی و شب ریسما حس میکردم قلبم از سینه ام درمیاد 

ولی امان از ما ایرانی ها ک درهر شرایطی سوژه وای حرف درآوردن میخایم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خوبه ک تونستی اینجوری باشیمن تا یک هفته غذا نمیخوردم حتی اب صبح میرفتم سرقبرش عصر برمیگشتم اخرش کارم ...

خداروشکر من مرگ عزیز ندیدم ولی با شناختی که از خودم دارم نمی تونم با همچین موضوعی کنار بیام همیشه آرزوم اینه من قبل عزیزانم برم چون واقعا تحملش برام غیر ممکنه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خداروشکر من مرگ عزیز ندیدم ولی با شناختی که از خودم دارم نمی تونم با همچین موضوعی کنار بیام همیشه آر ...

منم همیشه همین ارزو رو داشتم ولی....

خدا حفظ کنه عزیزاتو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

منم همیشه همین ارزو رو داشتم ولی....خدا حفظ کنه عزیزاتو

شما پدرتون فوت شدن ؟

شما پدرتون فوت شدن ؟

بله

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️