2777
2789

خودم اویزونم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

چرا مغرور باشی ول کن ها 

کاش من می‌تونستم یه خورده این چسی که میام رو کم کنم و برم حرف دلم و به یکی بزنم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مغرور باشی ول کن ها کاش من می‌تونستم یه خورده این چسی که میام رو کم کنم و برم حرف دلم و به یکی ب ...

من مثلا تو بیرون از پسری خوشم میاد(٠مثلا صداش قشنگه یا تایپمه روم نمیشه بگم صداتون چ قشنگه مثلا فروشنده بنظرت زشته یا چی؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

من مثلا تو بیرون از پسری خوشم میاد(٠مثلا صداش قشنگه یا تایپمه روم نمیشه بگم صداتون چ قشنگه مثلا فروش ...

نه این مدلی نگو اصلا 

پسرا جوگیرن و لیاقت ندارند بنظرم

دیگه یارو باید خیلی آدم حسابی باشه 

غیرمستقیم ارتباط بگیر 

من مثلا تو بیرون از پسری خوشم میاد(٠مثلا صداش قشنگه یا تایپمه روم نمیشه بگم صداتون چ قشنگه مثلا فروش ...

بابا تو خیابون خیلی زشته ولشون کن نمیدونی که چطور آدمی هستن تو خیابون چه اخلاقی داره چه دارایی داره 

بنده هم دانشگاهی که روزی صدبار باهم چشم تو چشم میشیم و نمیتونم برم بگم آخه میدونی جالبش چیه عین سگ ازش خوشم میاد ولی میبینمش یه جوری طاقچه بالا می‌ذارم انگار چه آدم خاصیم😂

اگه به قیافه و رشته و این چیزا باشه بنده یه شغالم در برابر اون آقا پسر که حکم سیب سرخو داره 

میترسم آخر عین زلیخا بشم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نزن من زدم فقط خوردم کرد

نمیتونم اصلا برم جلو خودمو میشناسم یه ریکویست اینستا رو نمی‌دم که به وقت غرورم ترک ورندارع😒

نه این مدلی نگو اصلا پسرا جوگیرن و لیاقت ندارند بنظرمدیگه یارو باید خیلی آدم حسابی باشه غیرمستقیم ار ...

چجوری 

بابا تو خیابون خیلی زشته ولشون کن نمیدونی که چطور آدمی هستن تو خیابون چه اخلاقی داره چه دارایی داره ...

متوجه نشدم خخخ

متوجه نشدم خخخ

کل مطلب این بود که پسره از من خیلی سرتره و باتوجه به وجود دافاهای جذاب تو دانشگاه بنده شانسی برای انتخاب شدن ندارم با این حال بازم این غرور لعنتی رو کنار نمی‌ذارم که نمی‌ذارم😂