2777
2789

نزدیک دو سال بود باهاش حرف میزدم چند بار خیانت کرد قهر کردم دوباره اومد ازم فرصت خواست منم گفتم باشه وقتی قهر میکردیم می‌رفت میکشید منم طاقت نداشتم بره بکشه آخرین بار بازم فهمیدم با دختر حرف میزنه بعد کلا تموم کردیم وسایلایی که خریده بود و اینارو دادم بهش بهش گفتم دیگه نمیخامت بعد پنج شش ماه برگشت الان یکی دوماه میشه که دوباره برگشته بخاطرم میرسه سرکار میرسه دکتر واسه اینکه ترک کرده بدن دردش خوب بشه نمیدونم چیکار کنم تو این چند سال خواستگار نمیومد ولی دو سه هفته پیش خواستگار اومدم گفتم یکی دو ماه بره سرکار بیاریم انگشتر بزاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺💔اخع خیلی دوسم داره بخاطرم گریه می‌کنه هر کاری میکنه

مطمئن باش به دخترای قبلیم همینو میگفته

پسرا مخلوقات احساسی نیست

بعدم دوست داشته باشه اصلا دیونت باشه این پسر به دردت نمیخوره تو باید اول خودت و ایندت رو دوست داشته باشی

🥺💔اخع خیلی دوسم داره بخاطرم گریه می‌کنه هر کاری میکنه

منم ی خواستگار سریش باهمین خصوصیات داشتم تا باهاش برخورد میکردم که مزاحمم نشه شروع میکرد به ترحم خریدن رگ دستشو میزد قرص می‌خورد یا زیاد میکشید اوردز میکردکه دلم بسوزه  ولی خیلی مصمم جلوش وایستادم دیگه دیدم هیچ جوره نمیره آخرش به جای سلام فقط فحش میدادم یکسره بهش زنگ میزدم و رو مخش میرفتم  و بالاخره گورشو گم کرد 

لیاقت تو بیشتر ازاین حرفاست این آدمای سمی به دردتو نمیخورن 

مطمئن باش به دخترای قبلیم همینو میگفتهپسرا مخلوقات احساسی نیستبعدم دوست داشته باشه اصلا دیونت باشه ا ...

اصلا خواستگار نمیومد تا اینکه من رفتم تموم کردم کلا پنج ماهی میشد بعد اومد و گفت دوست دارم هیچکس تو نمیشه خواستگار اومده و گفتن تا یکی دوماه میایم انگشتر بندازیم 

اونقدر هستم نمیدونم چیکار کنم اخلاقشم خیلی تنده شاید بخاطره ترکه

چرا قدر خودتو نمیدونی طرف دیوانه ست 😐

بعد میخوای ازدواج کنی باهاش؟؟؟ اگه رابطه جن سی قبلا داشته باشه و مریض باشه چی این به کنار اگه باز خیانت کرد چی ؟ دقیقا چه نکته مثبتی داره؟ مگه فقط دوست داشتنه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دوست داشت خیانت نمیکرد 

منم ی خواستگار سریش باهمین خصوصیات داشتم تا باهاش برخورد میکردم که مزاحمم نشه شروع میکرد به ترحم خری ...

میدونم ولی ما دو سال کنار هم بودیم میومدیم می‌رفتیم من هر روز پیشش بودم تو حال بدیاش کنارش بودم