2777
2789

کاملا راضی و عالی هستین باهاش و خوشحال و بی نیاز یا نه اگ چند میلیارد بهتون برسه خیلی بهتره حالتون و دیگه بغض ندارین؟؟؟ کدوم؟؟ 

من خب بشخصه چون کنکوریم وسرکار نمیرم درامدی ندارم ننمم نهایت ماهی شش تومن بهم بده ک اونم لباس و. صرف چیز لازم میشه 

اگه ماهی100خدا از، اسمون بفرسته من کللی لباس های خفن و کفش و ارایشی برند و کفش برند و.. نمیدونم چیزایی ک خونمون نداره اتاقم نداره رو میخرم و شیک و دیگه حسرت ب دل نمیمونم،، یه دو سه میلیاردم از اسمونا بیاد یک میلیاردو... شو،، تارا یا دویست هفت نو اتومات میخرم با یه موتور اتومات خفن چهارصد ملیونی بقیشم خارج و کربلا و ترکیه و.. میرم و تور هایی ک نرفتم تفاریحی ک پولم نرسیده رو میرم و هر ماه هتل و سفر میرم حتمن... دیگه ب ارزوهام رسید م

شمام بگین

البته جا موند دکتر پوستم میرم و درمان میکنم موهای کچلمو و با تزریق زیباتر میکنم خودمو و.. فشیال و.. جاهای گرون و خوب، یعنی میشه شوهر پولدار چیزی بیاد یا خودم برسم ویا  خدا بفرسته پایین؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

اگ چن میلیارد برسه میرم وسط خیابون میرقصم از شادی چون ب شدت نیاز دارم ...معلوم نیست صاحب خونهم ماه دیگ چی بگه من از بارکشی متنفرم خیلی سخته همش عذابه😩😭

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام چیزهایی که یه خانم از خدا می خواد رو همه رو گفتی 

دیگه ما هم همینا رو می خوایم😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
آسمون کی پول ریخته ک این دومی باشه

از آسمون نه ولی من چند نفری میشناسم از زمین بهشون چندین میلیارد رسیده 😑

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

اصولا سعی میکنم واقعیتو ببینم تا رویایی فکر کنم 

خودم کار میکنم و سعی میکنم درامد داشته باشم

از اسمون و این چیزا برای کسی پول درنیومده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از آسمون نه ولی من چند نفری میشناسم از زمین بهشون چندین میلیارد رسیده 😑

شانس ما که نیست ما همیشه طرف اون پدر مادرایی بودیم که ارثشونو بالا کشیدن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

اصولا سعی میکنم واقعیتو ببینم تا رویایی فکر کنم خودم کار میکنم و سعی میکنم درامد داشته باشماز اسمون ...

نگفتم پنجاه میلیارد گفتم دلم ی موتور و ماشین و سفر میخاد.. چیزی ک همه دارن و من😭

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍