2777
2789
عنوان

به مقدار پولایی که در ماه بهتون میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
حالا کربلا یا ترکیه

هر دوووو هرسالل

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

نگفتم پنجاه میلیارد گفتم دلم ی موتور و ماشین و سفر میخاد.. چیزی ک همه دارن و من😭

👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه چند میلیارد برسه دستم برا خودم ماشین میخرم خونه میخرم دندونامو ایمپلنت میکنم بینیمو عمل میکنم و کلیییی خرید و لوازم آرایشی و روتین پوستی و هزارتا کوفتو زهرمار دیگه😍

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

اگر همچین موقعیتی پیش میامد 

راحت بدهی مالیم رو به قانون پرداخت میکنم هفت نسلم رو اسوده خاطر میکنم از این بار مالی لعنتی🥲

دندونامم کامل ایمپلنت میکردم که افتضاح و فجیع و بینیمم عمل میکردم

غذاهای دریایی میخریدم برای خودم که توی اینستا میبینم صدف و خرچنگ و ساندویچ های بزرگ و باقلوااااااااااا

همین الان شما همه‌چی ت ایده آل هستماهی ۶ عالیهاتاق و خونه واسه هودتون عالیهان شالله خدا بیشترش کنه

اتاق دارم ولی خونمون وسایل زیاد ندارع مخصوصا شیک نیستن کهنه... 🥲

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

ایشاله هم برا شما بشه هم برا من ❤

انشاالله 

ماهی شش میگیری و ناراضی هستی؟!!!حقوق کارگر مملکت که خرج خانواده رو گردنشه به زور 14 عه

خرج لباس و چیزای لازم میشه 

شانس ما که نیست ما همیشه طرف اون پدر مادرایی بودیم که ارثشونو بالا کشیدن

نمی دونم به شانس یا خدا مقدر می‌کنه 

یکی رو می‌شناختم به نون شب محتاج بود رفته بود زمین مردم کارگری دفینه پیدا کرده بود الان اینقدر دارایی داره که نگو

یکی رو هم میشناسم با برادرش تو خونه ی کلنگی زندگی می‌کردن به پولی جمع کردن خونه رو بسازن از خونه ی خودشون گنج پیدا کردن الان همون خونه کلنگی رو کردن کاخ به کنار تو تهران و کرج هم خونه خریدن 

البته شهرستان ما قبلاً خیلی ها گنج پیدا می کردن خیلی ها از این راه ثروتمند شدن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نمی دونم به شانس یا خدا مقدر می‌کنه یکی رو می‌شناختم به نون شب محتاج بود رفته بود زمین مردم کارگری د ...

اره منم شنیدم زیاد اماالان  تو آپارتمانها اگه  یه سانت بکنیم میرسیم پارکینگ هیچی عایدمون نمیشه جز ضرر🤣🥴

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭