2777
2789
عنوان

قهرم خونه مادرم حالم خیلی بده

801 بازدید | 53 پست

از جمعه عصر با شوهرم قهر کردم اونم گفت پاشو ببرمت شهرستان خونه مادرت منو اورد گذاشت اینجا به بقیه گفته بردمش یکم حال و هواش عوض شه ولی خودش میدونه به قهر اوردم الان دوروزه یکی دوبار تماس گرفته پیام داده ولی کلا حرف خودشو میزنه منم گفتم تا مشکلو حل نکردی دیگه حق پیام دادن نداری ولی حالم خیلی بده همش دارم فکر میکنم چطور دوروزه بدون من داره اونجا واسه خودش زندگی میکنه میخوابه 🥲🥲🥲دلم ازش خیلی سیاه شده وقتی میتونه این دوروز بی من باشه بقیش هم میتونه لابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییع روزگارازدست این مردا

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مشکلتون چیه

سر اینکه از صبح تا شب سر کار یه جمعه خونست اونم خانوادش زنگ میزنن واسمون فلان کارو کن میگم منم ادمم تنها اومدم شهر غریب میگه اونا هم خانوادمن کارای مامان باباشو میکنه کارای عموهاشو میکنه خستم دیگه

مشکلتون رو توی چهار چوب زندگی خودتون حل کنید و به قهر نرید خونه پدر یا هرکسی که بدتر میشه همه چیز و ...

من نگفتم یهو داشتیم بحث و دعوا میکردیم گفت پاشو ببرمت خونه مادرت منم سریع چمدونمو بستم اوردم گذاشتم دم در رفت

معلومه میتونه بیشترم میتونه مردا مثل ما خیلی احساساتی نیستن

دیروز زنگ زد گفت دوشنبه بیام سراغت گفتم نه مگه شهر هرته بیای بذاری بعد هروقت بخوای بیای ببری دیشب هم هرچی پیام داد همش میگفت خب اونا خانوادمن من کارشونو انجام ندم کی بده منم گفتم پس بمون همونجا به خانوادت برس دیگه بهم پیام نده از دیشب پیام نداده

سر اینکه از صبح تا شب سر کار یه جمعه خونست اونم خانوادش زنگ میزنن واسمون فلان کارو کن میگم منم ادمم ...

عزیزم 

منم مشکلتو تورو دارم بخدا 

مجبورم تحمل کنم ولی قهر کنی یوقت لج نکنه باهات 

عزیزم منم مشکلتو تورو دارم بخدا مجبورم تحمل کنم ولی قهر کنی یوقت لج نکنه باهات

خیلی نامرده تو این بارداری انقدر اذییتم که فقط دارم حرص میخورم هیچوقت این رفتاراش یادم نمیره بیاد ببرتم هم این روزا که راحت بی من اونجا بوده یادم میمونه

سر اینکه از صبح تا شب سر کار یه جمعه خونست اونم خانوادش زنگ میزنن واسمون فلان کارو کن میگم منم ادمم ...

سراین موضوع خونه زندگیتونوول کردین؟؟!

میدونم خیلی سخته ولی بایدبین خودتون حل کنین من بدترایناروپشت سرگذاشتم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بعضی آدما کمالگرا هستن ،ما چند نفر تو فامیل داریم ،برا بقیه خودشونو می کشند ،هر چی در توان دارن برا بقیه انجام میدن حتی گاهی اوقات یه تشکر درست و حسابی هم ازشون نمیشه  و متاسفانه اکثر اطرافیانشون از مهربونیشون سو استفاده می کنند 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.