2777
2789
عنوان

عقدم ولی جهازم بردم شوهرم میگه جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 61 پست
یعنی یه حرفی همین جوری پرونده ، سعی کن حرف هاشو تکرار نکنی یا به روش بیاری وقتی هم حرف زد سکوت کن خو ...

دیگه نمیخوامش هم شمن میاره دم خونه بابام میگه جدا شیم اگه با بچه این کارا رو کنه من چ غلطی کنم؟؟ باید جدا شیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا چجوری این چیزا رو میبیننچقد دخالت میکنن

بدون اجازه میرن تو خونم آخرین دعوا منو مادرش سر همی بود ک من تا از در خونه رفتم بیرون دوستاش رفته بودن تو خونم منم سر رسیدم 

اون میگه از زندگیم برو از اول عقد میگفت... از خانواده منم خوشش نمیاد

از اول عقد میگفت الان چرا جهاز بردی؟!؟؟؟ از اول کور بود خب نمیومد خواستگاری توهم بخاطر خودت یکم نظم داشته باش

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

البته بگم مادرش خیلی بهم. می‌گفت چرا صبح تا دیر وقت میخوابی و لباساتو چرا می‌ریزی تو تختت.... ولی م ...

پشمامممم جدا شو اینا روانی و به شدت کنترل گر هستن😐 ما فامیل داریم همیشه لباساش رو تخته دست ب سیاه و سفید نمیزنه شوهرش زیرشو جمع میکنه یه بارم بهش توهین نکرده بحث دوس داشتنه!!!!

تو تختم لباسام میریزم میگه من شلختم در حالی ک خوش خیلی شلخته تر

اینا بهانست. اقا یه غلطی داره میکنه، شاید دوس دختر قبلیشو زیر سر داره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

چه دلیل مزخرفی 

یا شوهرت مشکل داره یا کلا میخاد به یه بهانه طلاق بگیرید از هم نمیدونه چی بگه اینا رو میگه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛