ماه دیگه عروسی بود... دلیلشم اینکه من وقتی دانشگاه ندارم تا 11 میخوابم و گاهی لباسامو میریزم روی تخت خوابم.... ب هر حال بارها این درخواست ازم کرده.... الآن چکار کنم بگم توافقی جداشیم؟؟؟ من اقدام کنم یا منتظر باشم اون اقدام کنه
البته بگم مادرش خیلی بهم. میگفت چرا صبح تا دیر وقت میخوابی و لباساتو چرا میریزی تو تختت.... ولی من اینجوری راحت ترم دلم نمیخواد لایف استایلت تغییر بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
تو تختم لباسام میریزم میگه من شلختم در حالی ک خوش خیلی شلخته تر
ببخش ولی شوهرت مشکل داره
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
فقط برا این والا شوهر من خیلی حساس وسواس تمیزی نظم نظافت هست اما من بارها ریخت و پاش داشتم یا غذا حاضر نبوده اصلا چیزی نگفته بهم مطمئنی برا اینه شاید دلیلش چیز دیگه است این بهونه کرده
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐